Γενικά, καθώς η σεζόν καθυστέρησε να ξεκινήσει, λόγω έλλειψης χιονιού, η προσέλευση του κόσμου είναι υπερβολικά μεγάλη τα Σαββατοκύριακα και είναι αδύνατη η αποφυγή μεγάλων ουρών στα ταμεία και στους αναβατήρες.
Στον Παρνασσό δόθηκε σε λειτουργία σχεδόν όλο το χιονοδρομικό. Στο Χελμό δόθηκε σε λειτουργία και το κάτω μέρος του χιονοδρομικού, σε λειτουργία σήμερα η Στύγα. Πισοδέρι, Βελούχι, Ελατοχώρι, Περτούλι, Μαίναλο και Βίτσι έχουν ήδη αρκετό πατημένο χιόνι και είναι σε λειτουργία. Φαλακρό, σε λειτουργία και το συρόμενο Μεστά.
o Πήλιο προς το παρόν δεν έχει αρκετό χιόνι - με μεγάλες προσπάθειες λειτουργεί το baby lift
Νέο κύμα μέτριων χιονοπτώσεων αναμένεται την Τρίτη με Βόρειους ανέμους και
προς το τέλος της εβδομάδας διαφαίνεται δεύτερο κύμα χιονοπτώσεων ακόμα και στα πεδινά με διάρκεια έως τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση και λειτουργία του έργου της εγκατάστασης Τεχνητής Χιονωσης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου Καστοριάς βρεθήκαμε εκεί για να δούμε τα συμπληρωματικά έργα που ανατέθηκαν και χρηματοδοτούνται από τον Δημο Καστοριας. Είναι μια ικανοποίηση να βλέπεις να ολοκληρώνεται κάτι για το οποίο έχεις καταβάλλει προσπάθειες επί 10 χρόνια.
Περισσότερα...
Οποια χιονοδρομικά είναι ανοικτά με λειτουργία αναβατήρων για βόλτα και σαλέ, αλλάζουν χρώμα από κόκκινα σε καφέ πάνω στον χάρτη παρακάτω