Εντονη βροχόπτωση σήμερα στο Βόρα, το χιονοδρομικό είναι κλειστό.
Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου φαίνεται πως επιφυλάσσει εκπλήξεις, καθώς σύμφωνα με τη μακροπρόθεσμη πρόγνωση,
αναμένονται χιονοπτώσεις σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Αν και η φετινή χιονοδρομική σεζόν βαδίζει προς το τέλος της, το ενδεχόμενο νέας χιονόστρωσης αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον τόσο του αλπικού όσο και του ορειβατικού ski. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως μόνο το χιονοδρομικό κέντρο του Καιμακτσαλάν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να λειτουργεί, εκμεταλλευόμενο το υψηλό υψόμετρο και τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες της περιοχής.
Το Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού θα παραμείνει σε λειτουργία έως το Μ. Σάββατο 19 Απριλίου.
Λειτουργούν για χιονοδρομία: ο Παρνασσός και το Καιμακτσαλάν.
Χιονοδρομούμε με ελεγχόμενη ταχύτητα, αποφεύγουμε και δίνουμε προτεραιότητα σ' αυτούς που βρίσκονται κάτω από εμάς. Αν θέλουμε να σταματήσουμε, επιλέγουμε να το κάνουμε στις άκρες της πίστας και όχι στη μέση.
Μπείτε στο Snow Report
Group Chat για γρήγορη αλληλοενημέρωση.
Πηγή χάρτη υετού okairos.gr
Λίγο πριν την ολοκλήρωση και λειτουργία του έργου της εγκατάστασης Τεχνητής Χιονωσης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου Καστοριάς βρεθήκαμε εκεί για να δούμε τα συμπληρωματικά έργα που ανατέθηκαν και χρηματοδοτούνται από τον Δημο Καστοριας. Είναι μια ικανοποίηση να βλέπεις να ολοκληρώνεται κάτι για το οποίο έχεις καταβάλλει προσπάθειες επί 10 χρόνια.
Περισσότερα...
_