Γενικά καλός καιρός από σήμερα μέχρι και την Κυριακή, αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Ομίχλη είχαμε μόνο το πρωί στον Παρνασσό και στο Πήλιο.Κρύα άριστη η ποιότητα χιονιού γεγονός που βοηθάει όλα τα επίπεδα των χιονοδρόμων να βελτιωθούν στις δεξιότητες τους αλλά και να απολαύσουν κατεβασιές με ταχύτητα και ασφάλεια. Ανεβείτε στα χιονοδρομικά καθημερινές αν μπορείτε για να αποφύγετε το συνωστισμό του Σαββατοκύριακου.
Το Χ.Κ. Καρπενησίου ανοίγει σήμερα Τετάρτη. To X.K. Ολύμπου δεν έχει χιόνι. 5-10 εκατοστά και δεν μπορεί να πατήσει το διαστρωτικό. Ανοικτή είναι η λέσχη το ΠΣΚ για το κοινό.
H σημερινή κατάσταση και πρόβλεψη του καιρού όλων των χιονοδρομικών σε μία σελίδα
Σχολιασμός καιρικών προγνώσεων από έμπειρους ερασιτέχνες και μη, μετεωρολόγους στο
Λίγο πριν την ολοκλήρωση και λειτουργία του έργου της εγκατάστασης Τεχνητής Χιονωσης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου Καστοριάς βρεθήκαμε εκεί για να δούμε τα συμπληρωματικά έργα που ανατέθηκαν και χρηματοδοτούνται από τον Δημο Καστοριας. Είναι μια ικανοποίηση να βλέπεις να ολοκληρώνεται κάτι για το οποίο έχεις καταβάλλει προσπάθειες επί 10 χρόνια.
Περισσότερα...