Snow Report - Χιονοδρομικά Κέντρα Συνεχής Ενημέρωση

Τελευταία ενημέρωση: Σαβ 11/02/2012 09:36
| English version here!
11 χιονοδρομικά με 37 αναβατήρες συνολικού μήκους 20282 μέτρων σε λειτουργία σήμερα. Mountain Weather Update: ΟΛΥΜΠΟΣ 2648μ :-2.4c -4.2c 0Km/h (08:10) ΣΕΛΙ 1510μ :0.7c 0.5c 6.4Km/h (06:00) ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ 2090μ :1.4c -2.6c 3.2Km/h (11:50) ΠΕΡΤΟΥΛΙ 1170μ :2.2c 1.4c 0.0Km/h (00:00) ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 1950μ :3.8c 1.3c 0.0Km/h (11:53) Ταξινόμηση ανά θερμοκρασία. Επισκεφθείτε το Davis eshop!
Έως 80εκ επιπλέον φρέσκο χιόνι από χθες.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ SNOW REPORT FORUM ΣΤΙΣ 18/2 ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ!!


Βασιλίτσα
Βασιλίτσα Πάνω από 2 μέτρα φρέσκο χιόνι από τις τελευταίες χιονοπτώσεις στο Χ.Κ. Παρνασσού. Λειτουργούν αναβατήρες στα Κελάρια, ενώ σήμερα άνοιξε και η Φτερόλακα. Αλυσίδες χρειάζονται από Λιβάδι και από τις κατασκηνώσεις (κοντά στην Αμφίκλεια), ενώ η ορατότητα είναι περιορισμένη. Άνοιξε ο δρόμος από Αγ. Αθανάσιο προς Χ.Κ. Καϊμακτσαλάν. Αλυσίδες χρειάζονται σε όλο το μήκος του. Το χιονοδρομικό λειτουργεί σήμερα με 4 αναβατήρες, ενώ έχει και λίγη ομίχλη. Αλυσίδες χρειάζονται και σε όλο το οδικό δίκτυο του δήμου Καλαβρύτων, ενώ ο δρόμος από Ζαρούχλα παραμένει κλειστός. Η Εθνική Οδός Αθηνών Πατρών μέχρι τη διασταύρωση στο ύψος του Διακοπτού για τα Καλάβρυτα δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα όσον αφορά τις αναφερόμενες κατολισθήσεις σε άλλα μέσα επικοινωνίας.

Ανοιγοκλείνει συνεχώς ο δρόμος προς το Χ.Κ. Καρπενησίου και αλυσίδες χρειάζονται από το 52χλμ Λαμίας-Καρπενησίου και πάνω. Στο χιονοδρομικό έπεσαν 80εκ φρέσκο χιόνι από χθες και θα παραμείνει κλειστό λόγω αδυναμίας πρόσβασης και εργασιών. Κλειστός ακόμα ο δρόμος από Χάνια προς το Χ.Κ. Πηλίου. Πάνω από 4μ το χιόνι σε ορισμένα σημεία. Αλυσίδες χρειάζονται στους δρόμους προς Χάνια. Λίγη ομίχλη στο Χ.Κ. Βασιλίτσας. Αλυσίδες χρειάζονται από τα Γρεβενά. Αλυσίδες χρειάζονται και από Νάουσα προς 3-5 Πηγάδια. Προσοχή στο δρόμο γιατί είναι στενός λόγω μεγάλης ποσότητας χιονιού στις άκρες του. Ομίχλη στην κορυφή του χιονοδρομικού.

Ανοιχτοί με αλυσίδες σήμερα οι δρόμοι προς τα Χ.Κ. Ελατοχωρίου και Λαϊλιά, τα οποία λειτουργούν για χιονοδρομία. Συνεχείς διακοπές στην ηλεκτροδότηση στην ευρύτερη περιοχή του Χ.Κ. Περτουλίου. Ο δρόμος είναι ανοιχτός με αλυσίδες από την Ελάτη, αλλά έχει πάγο και είναι στενός λόγω μεγάλης ποσότητας χιονιού στις άκρες (4-5μ). Το χιονοδρομικό θα παραμένει κλειστό και αύριο. Κλειστός παραμένει ο δρόμος από Βυτίνα προς Χ.Κ. Μαιναλου. Η πρόσβαση είναι εφικτή με αλυσίδες από Καρδαρά. Μη προσβάσιμα και σήμερα τα Χ.Κ. Φαλακρού και Γεροντόβραχου. Το Χ.Κ. Φαλακρού θα παραμείνει κλειστό και αύριο.

Οι χιονοπτώσεις στα χιονοδρομικά θα συνεχισθούν μέχρι τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σαββατοκύριακο, ενώ αναμένεται σημαντική πτώση στη Βόρεια Ελλάδα από τη Δευτέρα. Στο Καϊμακτσαλάν το θερμόμετρο θα πέσει στους -20c ενώ στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να χιονίσει από το Σάββατο και κατά διαστήματα μέχρι τη Τρίτη, η δε θερμοκρασία θα φθάσει τους -3c.

Χρήστος Παππάς: "20 χρόνια έχουμε να δούμε τόσο πολύ χιόνι στα Πηγάδια η δε ποιότητα του λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας είναι πολύ καλή"

Μπάμπης Παπαθανασίου (Parnass Ski): "10 χρόνια έχουμε να δούμε τόσο χιόνι στον Παρνασσό! Καθώς ανεβαίνετε μετά τη Λειβαδιά κάντε μια σύντομη στάση να σας εξυπηρετήσουμε"

Στο 1,5 μέτρο το χιόνι στο Βέρμιο στα 1250 μέτρα. Στη συγκεκριμένη τοποθεσία θα γίνει η συνάντηση του Snow Report Forum στις 18/2. Δείτε φωτογραφία εδώ

Διήμερο εκδηλώσεων για θέματα ασφαλείας επισκεπτών και χιονοδρόμων στο Χ.Κ. Καλαβρύτων. Μια σημαντική πρωτοβουλία για την εκπαίδευση των χιονοδρόμων και φίλων του βουνού, την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ και την ασφαλή οδήγηση στα χιόνια υλοποιεί ο Δήμος Καλαβρύτων και η δημοτική του Επιχείρηση, το «Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων - Πάνος Πόλκας» το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Φεβρουαρίου 2012 στο Χ.Κ. Καλαβρύτων. Περισσότερα εδώ.

Σήμερα παράταση λειτουργίας του Χ.Κ. Παρνασσού μέχρι τις 20:00. Αύριο Κυριακή, party στο Snow Motion Bar του Χ.Κ. Καϊμακτσαλάν από το Zoo FM. Σήμερα το Χ.Κ. Λαϊλιά θα είναι ανοιχτό για το κοινό μέχρι τις 15:00 λόγω διοργάνωσης απογευματινών αγώνων Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χιονοσανίδας (παράλληλο).

Αναβατήρας Στύγα: Μήκος σε μέτρα: 1415 Χρόνος διάρκειας ανάβασης σε λεπτά: 10.3 Υψoμετρική διαφορά σε μέτρα: 472 Υψόμετρο κορυφής σε μέτρα: 2328 Υψόμετρο στη βάση σε μέτρα: 1856 Μέση κλίση %: (calc 33) Ταχύτητα μέτρα/s: 2.3 Ατομα την ώρα: 756 Χρόνος διαδρομής: 10.2 λεπτά. Ευχαριστούμε τον Πάνο Καραμετσάνη για τα διορθωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά των αναβατήρων του Χ.Κ. Καλαβρύτων.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η ομάδα homegrown διοργανώνει στο Snow-Park του Χ.Κ. Καλαβρύτων, το "...from Dawn till Dusk": Snowboard Tricks vs. DJs in the Mix?, που είναι το πρώτο από μια σειρά outdoor events. Περισσότερα εδώ!

Στις 31/1 έγινε η εγκατάσταση νέας Snow Cam στο Χ.Κ. Πηλίου. Δείτε εικόνα εδώ.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ CAMPERS ΣΤΟ Χ.Κ. ΜΑΙΝΑΛΟ!!! 10-12/2
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ/Χ.Κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΜΕ SALSA PARTY 11-12/2 !!
ΕΚΔΡΟΜΗ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ WITH A BIT OF SALSA!! 17-19/2
ΕΚΔΡΟΜΗ KALAVRITA SKI TRIP!! 10-11/3
Σαββατοκύριακο στο Παρνασσό! Μεταφορά από Αθήνα, δύο μέρες χιονοδρομία και μία διανυκτέρευση ΜΕ 45 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ αν είστε κάτοχος της Snow Report Card 2012.
  • Κρατήσεις για Φτερόλακα με διαμονή Αμφίκλεια ή Πολύδροσο (ειδικά για αυτό το Σ/Κ η τιμή αλλάζει λόγω του πάρτι) εδώ!
  • Κρατήσεις για Κελάρια με διαμονή Αράχωβα (Aggelis Travel) εδώ!
  • Κρατήσεις για Κελάρια με διαμονή Αράχωβα (Klaoudatos Ski Bus) εδώ!
  • Για όσους συνταξιδεύουν μέσω του συστήματος Car pooling προς το Χ.Κ. Καλαβρύτων ισχύει έκπτωση 20% στη ημερήσια κάρτα από 14/1/2012.
    Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθήσουν τις οδηγίες στην ενότητα επεξεργασία προσφορών.
    Το Χ.K. Καλαβρύτων στηρίζει τους φίλους του Snow Report προσφέροντας στους κατόχους της Snow Report card έκπτωση 20% σε όλες τις υπηρεσίες του: Ski Pass, ενοικίαση εξοπλισμού, Snow Bus ακόμη και στις αγορές στο chalet και μία ώρα δωρεάν μάθημα στη Σχολή Σκι 4 Seasons!!
    ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ
    SNOW POWDER VASILITSA EXPRESS #5 από ΑΘΗΝΑ
    89 ευρώ το άτομο Παρ 27/03 με Κυρ 29/03 σε 3 ημέρες

    15 live broadcasters τώρα: Πισοδέρι LIVE STREAM 3-5 Πηγάδια LIVE STREAM 3-5 Πηγάδια TOP Σέλι Live Stream Βασιλίτσα Φίλιππος Βασιλίτσα Audio Ανήλιο LIVE STREAM Περτούλι Live Καρπενήσι Τάκης Φλέγκας Καρπενήσι Θησέας Παρνασσός LIVE STREAM Αράχωβα Παρνασσός Αράχωβα To Αγνάντιο Καλάβρυτα LIVE βάση Καλάβρυτα LIVE Στύγα TOP Ζήρεια LIVE STREAM Mainalo LIVE STREAM Athens Center SnowCam

    Πρώτες βοήθειες σε σοβαρό τραυματισμό στο σκι / snowboard. Κάνοντας ανέμελα σκι / σνόουμπορντ μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε κάποιο σοβαρό τραυματισμό κάποιου αλλού. Ο πανικός δεν είναι ότι καλύτερο, αφού ο συνάνθρωπος μας χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια σας. Διαβάστε στη συνέχεια τι μπορείτε να κάνετε ώστε να βοηθήσετε και να κάνετε άλλη μια καλή πράξη. Περισσότερα εδώ.

    Klaoudatos ski bus για χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού με 13 Ευρώ. Ισχύει επιπλέον έκπτωση στη τιμή του Ski Bus (από 13 σε 11 Ευρώ) για τους κατόχους της Snow Report κάρτας, επιπλέον στην ενοίκιαση εξοπλισμού σκι/snowboard set στα καταστήματα Κλαουδάτος Παρνασσό/Καλάβρυτα/Καρπενήσι/Πήλιο/Σέλι η τιμή πέφτει στα 8 Ευρώ Σ/Κ και MONO 5 Ευρώ καθημερινές.

    Parnassos Express για Φτερόλακα κάθε Σάββατο και Κυριακή κατευθείαν στο χιονοδρομικό. Περισσότερα εδώ

    Αggelis Express Ski Bus για Χ.Κ. Παρνασσού. 12 ευρώ (10 ευρώ για τους κατόχους Snow Report Card 2012).

    Κρατήσεις για Ski Bus εδώ!

    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ SNOW REPORT CARD 2012
    20% έκπτωση στις κάρτες του Χ.Κ. Καλαβρύτων και Μαινάλου
    20% έκπτωση στις κάρτες του Χ.Κ. Πηλίου. Δείτε το νέο site εδώ!
    20%-30% έκπτωση στις κάρτες του Χ.Κ. Βασιλίτσας
    30% έκπτωση στις κάρτες του Χ.Κ. Καρπενησίου
    Δωρεάν πρόσβαση στο Α.Κ. Ζήρειας
    Κλικ εδώ για τις τρέχουσες προσφορές!!

    Το Snow Report application στο.. ΙPHONE!

    SNOW REPORT CARD 2012 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!
    SNOW REPORT T-SHIRTS!
    SNOW REPORT FLEECE!
    SNOW REPORT ΑΡΧΕΙΟ!
    Klaoydatos!
    Dimitriadis!
    ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΡΕΑ!! CARPOOLάρετε!!
    Oποιος διαθέτει χώρο στο αυτοκίνητο του για να πάρει extra άτομα σε κάποιο χιονοδρομικό το ανακοινώνει και στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν μαζί του μέσω E-mail. Κάντε κλικ εδώ!











    SNOW REPORT POSTS

    SNOW REPORT POSTS

    Προηγούμενο Snow Report (10/03/2015)

    Πληροφορίες Ημ Αναβατήρες/Πίστες Καιρός/Χιόνι Δρόμοι
    Links για περισσότερες πληροφορίες των Χ.Κ.
    Πράσινο: Για χιον/μία
    Γκρι: Για βόλτα
    Κόκκινο: Κλειστός
    Πορτοκαλί: Μη γνωστό ακόμη
    : Αναβατήρας χαρ/κά
    Γκρι μέρος: Πρόβλεψη επομένης
    Snow Cam by Cybex
    Πάντοτε να έχετε μαζί σας αλυσίδες για το αυτοκίνητο

     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
     

    ΑΝΟΙΚΤΟ


    ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ:

    Αφροδίτη Τηλεκαμπίνα (8-θέσιος Εναέριος)
    Αφροδίτη Τηλεκαμπίνα (Βάκχος) (8-θέσιος Εναέριος)
    Αίολος (Διθέσιος Εναέριος)
    Ηρακλής (Τετραθέσιος Εναέριος)
    Περικλής (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Οδυσσέας (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Ερμής (Τριθέσιος Εναέριος)
    7 Φτερ. (Τριθέσιος Εναέριος)
    10 Φτερ. (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    14 Φτερ. (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    6 Φτερ. (Τριθέσιος Εναέριος)
    Δίας (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Baby lift 1 (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Baby lift 2 (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Baby lift 3 Προφ. Ηλιας (Μονοθέσιος Συρόμενος)

    ΠΙΣΤΕΣ:

    Αφροδίτη Α (No 1) (Πίστα)
    Βάκχος (No 2) (Πίστα)
    Βάκχος A (No 2a) (Πίστα)
    Βάκχος B (No 2b) (Πίστα)
    Αίολος (No 4) (Πίστα)
    Περικλής (No 5) (Πίστα)
    Ηνίοχος (No 6) (Πίστα)
    Ηρα Α (No 7) (Πίστα)
    Ηρακλής (No 8) (Πίστα)
    Οδυσσέας (No 9) (Πίστα)
    Παν (No 10) (Πίστα)
    Ερμής (No 11) (Πίστα)
    Δηιανείρα (No 12) (Πίστα)
    Δίας (No 13) (Πίστα)
    Πυθία (No 14) (Πίστα)
    Πυθία Α (No 14a) (Πίστα)
    Ski-Route Σαχάρα (Πίστα)
    Snowboard Park (Πίστα)

    Χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:150 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:180 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:200 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-4.0c
    Ανεμος:24.1 Km/h ΝΑ
    40εκ φρέσκο χιόνι.Περιορισμένη ορατότητα.ΝΑ μέτριος άνεμος

    Φυλάκιο(Διαστ.Αγόριανης)-Κελλάρια:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Φτερ.Κάτω Πάρκινκ-Κελλάρια:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Αμφίκ.-Φτερ.Κάτω Πάρκινκ:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Φτερ.Κάτω Πάρκινκ-Φτερ.Πάνω Πάρκινκ:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Πολύδ.-Φτερ.Κάτω Πάρκινκ:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ


    Αλυσίδες από Λιβάδι και από κατασκηνώσεις (κοντά στην Αμφίκλεια)

    ΑΝΟΙΚΤΟ


    ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ:

    Αφροδίτη Τηλεκαμπίνα (8-θέσιος Εναέριος)
    Αφροδίτη Τηλεκαμπίνα (Βάκχος) (8-θέσιος Εναέριος)
    Αίολος (Διθέσιος Εναέριος)
    Ηρακλής (Τετραθέσιος Εναέριος)
    Περικλής (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Οδυσσέας (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Ερμής (Τριθέσιος Εναέριος)
    7 Φτερ. (Τριθέσιος Εναέριος)
    10 Φτερ. (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    14 Φτερ. (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    6 Φτερ. (Τριθέσιος Εναέριος)
    Δίας (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Baby lift 1 (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Baby lift 2 (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Baby lift 3 Προφ. Ηλιας (Μονοθέσιος Συρόμενος)

    ΠΙΣΤΕΣ:

    Αφροδίτη Α (No 1) (Πίστα)
    Βάκχος (No 2) (Πίστα)
    Βάκχος A (No 2a) (Πίστα)
    Βάκχος B (No 2b) (Πίστα)
    Αίολος (No 4) (Πίστα)
    Περικλής (No 5) (Πίστα)
    Ηνίοχος (No 6) (Πίστα)
    Ηρα Α (No 7) (Πίστα)
    Ηρακλής (No 8) (Πίστα)
    Οδυσσέας (No 9) (Πίστα)
    Παν (No 10) (Πίστα)
    Ερμής (No 11) (Πίστα)
    Δηιανείρα (No 12) (Πίστα)
    Δίας (No 13) (Πίστα)
    Πυθία (No 14) (Πίστα)
    Πυθία Α (No 14a) (Πίστα)
    Ski-Route Σαχάρα (Πίστα)
    Snowboard Park (Πίστα)
    Ελαφρά χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:150 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:180 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:200 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-1.0c
    Ανεμος:0.0 Km/h ΝΑ
    .

    Φυλάκιο(Διαστ.Αγόριανης)-Κελλάρια:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Φτερ.Κάτω Πάρκινκ-Κελλάρια:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Αμφίκ.-Φτερ.Κάτω Πάρκινκ:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Φτερ.Κάτω Πάρκινκ-Φτερ.Πάνω Πάρκινκ:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Πολύδ.-Φτερ.Κάτω Πάρκινκ:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ


    Αλυσίδες από τη στροφή στο Βαρκό. .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
     

    ΑΝΟΙΚΤΟ


    ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ:

    Ερμής (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Αχιλλέας (Τριθέσιος Εναέριος)
    Δάφνη (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Ηρακλής (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Στύγα (Διθέσιος Εναέριος)
    Θέτις (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Αρτεμις (Διθέσιος Συρόμενος)

    ΠΙΣΤΕΣ:

    Λητώ (Ερμής1) (Πίστα)
    Δανάη (Αχιλλέας1) (Πίστα)
    Αριάδνη (Δάφνη1) (Πίστα)
    Φαίδρα (Δάφνη2) (Πίστα)
    Αλκμήνη (Ηρακλής1) (Πίστα)
    Νεφέλη (Στύγα2) (Πίστα)
    Αλκηστις (Θέτις1) (Πίστα)
    Ισμήνη (Θέτις2) (Πίστα)
    Ηλέκτρα (Αρτεμις1) (Πίστα)
    Αντιγόνη (Αρτεμις2) (Πίστα)
    Ειρήνη (Αρτεμις3) (Πίστα)
    Snowboard Park (Πίστα)

    Χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:140 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:155 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:170 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-4c
    N μέτριος

    Καλάβρυτα-Χ.Κ.:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Διακοφτό-Καλάβρυτα.:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Πάτρα-Καλάβρυτα:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Τριπολη-Καλάβρυτα:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Αίγιο.-Καλάβρυτα(μέσω Φτερής):
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Ζαρούχλα-Χ.Κ.:
    ΚΛΕΙΣΤΟΣ
    Αλυσίδες σε όλο το δήμο Καλαβρύτων

    ΑΝΟΙΚΤΟ


    ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ:

    Ερμής (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Αχιλλέας (Τριθέσιος Εναέριος)
    Δάφνη (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Ηρακλής (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Στύγα (Διθέσιος Εναέριος)
    Θέτις (Μονοθέσιος Συρόμενος)
    Αρτεμις (Διθέσιος Συρόμενος)

    ΠΙΣΤΕΣ:

    Λητώ (Ερμής1) (Πίστα)
    Δανάη (Αχιλλέας1) (Πίστα)
    Αριάδνη (Δάφνη1) (Πίστα)
    Φαίδρα (Δάφνη2) (Πίστα)
    Αλκμήνη (Ηρακλής1) (Πίστα)
    Νεφέλη (Στύγα2) (Πίστα)
    Αλκηστις (Θέτις1) (Πίστα)
    Ισμήνη (Θέτις2) (Πίστα)
    Ηλέκτρα (Αρτεμις1) (Πίστα)
    Αντιγόνη (Αρτεμις2) (Πίστα)
    Ειρήνη (Αρτεμις3) (Πίστα)
    Snowboard Park (Πίστα)
    Η Στύγα σε λειτουργία.
    Ηλιοφάνεια
    Τελ.χιον/ση:12/02/12
    Υψος χιον.βάσης:140 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:155 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:170 εκ.
    Θερμ.βάσης:-2c
    10 εκ. φρέσκο χιόνι - Ν ασθενής προς μέτριος
    .

    Καλάβρυτα-Χ.Κ.:
    Ανοικτός χωρίς αλυσίδες
    Διακοφτό-Καλάβρυτα.:
    Ανοικτός χωρίς αλυσίδες
    Πάτρα-Καλάβρυτα:
    Ανοικτός χωρίς αλυσίδες
    Τριπολη-Καλάβρυτα:
    Ανοικτός χωρίς αλυσίδες
    Αίγιο.-Καλάβρυτα(μέσω Φτερής):
    Ανοικτός χωρίς αλυσίδες
    Ζαρούχλα-Χ.Κ.:
    Ανοικτός χωρίς αλυσίδες
    .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΙΟΥ
     

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Ελαφρά χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:150 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:150 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:150 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-6c
    10εκ φρέσκο χιόνι.A ισχυρός άνεμος

    Δρόμος:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ










    Αλυσίδες από το 10ο χλμ και πάνω

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Ελαφρά χιονόπτωση
    Θερμ.βάσης:-5c
    ΝΑ μέτριος
    .

    .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΩΝ
     

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:120 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:140 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:110 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Πούδρα
    Θερμ.βάσης:-5.8c
    Ανεμος:1.6 Km/h ΒΒΔ
    15εκ φρέσκο χιόνι.Ομίχλη στην κορυφή.ΝΑ μέτριος

    Δρόμος:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ










    Προσοχή, στενός δρόμος. Αλυσίδες από τη Νάουσα

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Λόγω ομίχλης το Λούκι αυτή την ώρα είναι κλειστό.
    Ελαφρά χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:120 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:140 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:110 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Πούδρα
    Θερμ.βάσης:-0.8c
    Ανεμος:4.8 Km/h ΒΒΔ
    .

    Δρόμος:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ










    Αλυσίδες από τη Νάουσα όπου το χιόνι φθάνει τα 30 εκ. Προσοχή υπάρχουν στενά σημεία στον δρόμο. .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΛΙΟΥ
     

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Ελαφρά χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/11
    Υψος χιον.βάσης:150 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:180 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:200 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-1c
    Θερμ.χιονιού:-7c
    Ν ασθενής

    Δρόμος:
    Ανοικτός χωρίς αλυσίδες










    Σε αναστολή μέχρι τις 10
    Συννεφιά
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:150 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:180 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:200 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-1c
    Θερμ.χιονιού:-7c
    Ανεμος:25 Km/h ΝΔ
    Ν μέτριος
    .

    Δρόμος:
    Ανοικτός χωρίς αλυσίδες










    .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ
     

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:250 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:280 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:300 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Κρύο άριστο
    Θερμ.βάσης:-6.8c
    Ανεμος:0.0 Km/h Α
    30εκ φρέσκο χιόνι.Ορατότητα 200μ.ΝΑ ασθενής

    Δρόμος:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ










    Αλυσίδες από Γρεβενά

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Συννεφιά
    Τελ.χιον/ση:12/02/12
    Υψος χιον.βάσης:250 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:280 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:300 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Κρύο άριστο
    Θερμ.βάσης:-3c
    +15 εκ φρέσκο χιόνι. Στο κάτω πάρκιν ομίχλη στο μεσαίο και πάνω ο καιρός είναι ανοικτός.
    .

    Δρόμος:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ










    Αλυσίδες από Γρεβενά .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
     

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

    Χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:200 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:250 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:300 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-5c
    80εκ φρέσκο χιόνι.Δ μέτριος

    Δρόμος:
    ΚΛΕΙΣΤΟΣ










    Ανοιγοκλείνει συνέχεια ο δρόμος. Αλυσίδες χρειάζονται από το 52ο χλμ της Ε.Ο. Λαμίας-Καρπενησίου

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Ελαφρά χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:200 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:250 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:300 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-6c
    NA μέτριος
    .

    Δρόμος:
    ΚΛΕΙΣΤΟΣ










    Εως και 10 μέτρα το ύψος του χιονιού στο δρόμο από ανεμοσούρια .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ
     

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Ελαφρά χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:200 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:200 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:200 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-10.8c
    Ανεμος:0.0 Km/h ΑΒΑ
    30εκ φρέσκο χιόνι.Ομίχλη.Α μέτριος

    Αγ. Αθανάσιος:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Κερασιά:
    ΚΛΕΙΣΤΟΣ








    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Ομίχλη
    Τελ.χιον/ση:12/02/12
    Υψος χιον.βάσης:200 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:200 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:200 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-7c
    +3 εκ φρέσκο χιόνι.
    .

    Αγ. Αθανάσιος:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Κερασιά:
    ΚΛΕΙΣΤΟΣ








    .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΙΛΙΑ
     

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Το χιονοδρομικό θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 3 για το κοινό.

    Χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:140 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:140 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:140 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-7c
    Ανεμος:5 Km/h ΝΔ
    5εκ φρέσκο χιόνι.

    Δρόμος:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ










    Αλυσίδες από διασταύρωση Ορεινής

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Ελαφρά χιονόπτωση
    Θερμ.βάσης:-3c
    NA μέτριος
    .

    .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ
     

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:200 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:200 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:150 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-5c
    40εκ φρέσκο χιόνι.ΝΑ μέτριος

    Δρόμος:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ










    Αλυσίδες από Φλώρινα

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Ελαφρά χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:12/02/12
    Υψος χιον.βάσης:200 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:200 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:150 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-3c
    ΝΑ ασθενής
    .

    Δρόμος:
    Ανοικτός χωρίς αλυσίδες










    .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΛΑΚΡΟΥ
     

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

    Συννεφιά
    Τελ.χιον/ση:08/02/12
    Υψος χιον.βάσης:110 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:130 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:150 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-7c
    Ν μέτριος άνεμος

    Δρόμος:
    ΚΛΕΙΣΤΟΣ










    ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

    Ελαφρά χιονόπτωση
    Θερμ.βάσης:-4c
    ΝΑ μέτριος
    .

    .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ
     

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:160 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:180 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:200 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:0c
    20εκ φρέσκο χιόνι.Ν ασθενής

    Καρδαράς - Χ.Κ.:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Βυτίνα - Χ.Κ.:
    ΚΛΕΙΣΤΟΣ








    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Ελαφρά χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:160 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:180 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:200 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-1c
    Ν ασθενης προς μέτριος
    .

    Καρδαράς - Χ.Κ.:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    Βυτίνα - Χ.Κ.:
    ΚΛΕΙΣΤΟΣ








    .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΡΟΝΤΟΒΡΑΧΟΥ
     

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

    Χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:150 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:180 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:200 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-4c
    50εκ φρέσκο χιόνι.N μέτριος

    Δρόμος:
    ΚΛΕΙΣΤΟΣ










    Ελαφρά χιονόπτωση
    Θερμ.βάσης:-3c
    N μέτριος
    .

    .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙΟΥ
     

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

    Χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:200 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:240 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:280 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-3c
    20εκ φρέσκο χιόνι.NA ασθενής

    Δρόμος:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ










    Προσοχή, στενός δρόμος με πάγο.Αλυσίδες από Ελάτη

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

    Ελαφρά χιονόπτωση
    Θερμ.βάσης:-2c
    NA ασθενής
    .

    .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ
     

      Τηλ:23510-72200
      Λει/γία:9:00 - 16:00
      Web Site

      Snow Cams:
      Ελατοχώρι

      Γύρω Περιοχή
      (Hotels - Shops)

      SR Forum

      Χιλ.αποστάσεις
      Aθήνα:474
      Θεσ/νίκη:105
      Πάτρα:418
      Λάρισα:120
      Ιωάννινα:265
      Καβάλα:275

      Stats λειτουργίας Χ.Κ.
      Σεζόν
      20/12/2014 - ...
      70 ημ. ανοικτό
      24 ημ. κλειστό

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Ελαφρά χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:200 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:220 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:250 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-6.9c
    Ανεμος:0.0 Km/h Ν
    20εκ φρέσκο χιόνι.ΒA ασθενής

    Δρόμος:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ










    Αλυσίδες τα τελευταία 20χμ

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Ελαφρά χιονόπτωση
    Θερμ.βάσης:-2c
    NA ασθενής
    .

    .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
     

      Τηλ:2656042630
      Web Site

      Snow Cams:
      Μέτσοβο

      Γύρω Περιοχή
      (Hotels - Shops)

      SR Forum

      Χιλ.αποστάσεις
      Aθήνα:437
      Θεσ/νίκη:228
      Πάτρα:300
      Λάρισα:158
      Ιωάννινα:53
      Καβάλα:405

      Stats λειτουργίας Χ.Κ.
      Σεζόν
      01/12/2012 -15/05/2013
      97 ημ. ανοικτό
      60 ημ. κλειστό

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Ελαφρά χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:10/02/12
    Υψος χιον.βάσης:100 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:120 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:135 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-4c
    30εκ φρέσκο χιόνι.Απνοια

    Δρόμος:
    Ανοικτός χωρίς αλυσίδες










    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Ελαφρά χιονόπτωση
    Θερμ.βάσης:-3c
    N μέτριος άνεμος
    .

    .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΥΜΠΟΥ
     

      Τηλ:24930-62163
      Ολυμπος
      Γύρω Περιοχή
      (Hotels - Shops)

      SR Forum

      Χιλ.αποστάσεις
      Aθήνα:423
      Θεσ/νίκη:98
      Πάτρα:360
      Λάρισα:84
      Ιωάννινα:238
      Καβάλα:276

      Stats λειτουργίας Χ.Κ.
      Σεζόν
      09/01/2015 - ...
      12 ημ. ανοικτό
      62 ημ. κλειστό

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

    .

    .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ
     

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

    .

    .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΗΛΙΟΥ
     

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

    .

    .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΟΟΔΟΥ
     

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Ηλιοφάνεια
    Τελ.χιον/ση:09/02/12
    Υψος χιον.βάσης:100 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:120 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:150 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-3c

    Δρόμος:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ










    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Ηλιοφάνεια
    Θερμ.βάσης:0c
    .

    .


     
    ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΗΡΕΙΑΣ
     

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Χιονόπτωση
    Τελ.χιον/ση:11/02/12
    Υψος χιον.βάσης:120 εκ.
    Υψος χιον.μέσης:120 εκ.
    Υψος χιον.κορυφ:120 εκ.
    Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
    Θερμ.βάσης:-2c
    40εκ φρέσκο χιόνι.Ν ασθενής

    Δρόμος:
    Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ










    Αλυσίδες από Τρίκαλα

    ΑΝΟΙΚΤΟ

    Ελαφρά χιονόπτωση
    Θερμ.βάσης:-1c
    ΝΑ ασθενής
    .

    .


    FOREST SUITES ΜΑΡΙΑ ROOMS ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΖΑΓΓΟΥ GEORGIO'S V CHALEΤ ΛΙΒΑΔΙ SUITES ΠΑΤΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΔΗΩ STUDIOS ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ ΞΥΛΙΝΟ ΣΑΛΕ ALPINE ZONE ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ OSTRA Menalon Luxury Suites ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ - ΕΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΒΙΛΛΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΑΔΙ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΛΒΕΤΙΑ MONT HELMOS HOTEL, POOL BAR & SPA ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΑ CELENA MAISONETTES ENASTRON VIEW HOTEL ALPINE ZONE
    Παρακαλούμε πριν την ενημέρωση σας δείτε στο πάνω μέρος της σελίδας την ημερομηνία και ώρα που έγιναν οι τελευταίες αλλαγές. Η εικόνα που παρουσιάζεται μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή λόγω αλλαγής καιρού, κίνησης κόσμου, τεχνικές βλάβες ή άλλους παράγοντες.
    Yours soon! Snow Report News Letter εγγραφή: >>εδώ<<<
    Το Snow Report News Letter έχει 2073 active E-mail μέλη.
    Snow Report Archive since 2006
    Snow Report Story
    Conceived, developed and updated by

    Οι πληροφορίες δίνονται κατευθείαν από τα Χιονοδρομικά Κέντρα και ενημερώνονται σε καθημερινή βάση.
    Snow Report γραμμή FAX για δελτία τύπου:210-3617794
    Snow Report τηλ επικοινωνίας:210-3617790
    E-mail: info@snowreport.gr
    Snow Report Copyright notice