Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 11/11/2013 15:19

Sκι στην Παιανία με live streaming!

Το πρώτο θεματικό, Ψυχαγωγικό και Αθλητικό Πάρκο στην Ελλάδα "Santa Claus Kingdom" ανοίγει τις πύλες του, από 30 Νοεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.

To Santa Claus Kingdom είναι το μεγαλύτερο indoor θεματικό πάρκο διασκέδασης στην Ελλάδα, που συνδυάζει τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με χειμερινά σπορ και πολλά παιχνίδια δράσης, δημιουργικά εργαστήρια αλλά και παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (συναυλίες, εκθέσεις, θέατρο, κλπ).


Μια ακόμη πρωτοτυπία της φετινής διοργάνωσης είναι η τεχνητή πίστα σκι από το ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό υλικό του κόσμου (της εταιρίας Neveplast), που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Έτσι, τα παιδιά αλλά και οι ενήλικοι μπορούν να γνωρίσουν το άθλημα του σκι και του snowboard με απόλυτη ασφάλεια και σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Στην πίστα, μήκους 45 μέτρων, θα υπάρχει επαρκής εξοπλισμός -μπότες και πέδιλα- σε όλα τα μέτρα, καθώς και έμπειροι δάσκαλοι του σκι που θα κάνουν μαθήματα σε αρχάριους και προχωρημένους. Η είκονα της πίστας μεταδίδεται live στο internet από την εταιρία Cybex A.E. ή οποία διαχειρίζεται το snowreport.gr και κατασκευάζει τις Meteocams για live streaming.

Στο Santa Claus Kingdom θα βρείτε επίσης:
  • Παγοδρόμιο 20mΧ16m , τα παιδιά μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον πάγο με τη βοήθεια προπονητών, να παρακολουθήσουν επιδείξεις πρωταθλητών από την Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών καθώς και αγώνες ice hockey.
  • Πίστα ice rollers 20mX10m
  • Pedal pool
  • Bikes & scooters ειδικά για παιδιά
  • Κλασσικά παιχνίδια, όπως: Carousel, Τραινάκι, Mini cars, Φουσκωτά, Τραμπολίνο, γιγάντια φουσκωτά παιχνίδια, Kαρτ συνολικά 40 παιχνίδια σε χώρο 12.000 τμ.
  • Δημιουργικά καλλιτεχνικά εργαστήρια.
  • Παιδικές παραστάσεις.
  • Πλανητάριο

Το πάρκο διοργανώνεται από την εταιρία «Τα Αηδονάκια» που εδώ και 33 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας με συνέπεια και αξιοπιστία.

Για τους κατόχους της SRC2014 ισχύει 20% έκπτωση.
Περισσότερες πληροφορίες για το πάρκο στο site www.santaclauskingdom.gr