Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 11/10/2013 13:34

Into The Mind

To snowboard.gr σε συνεργασία με το snowreport.gr παρουσιάζουν στα Ster Cinemas την πρεμιέρα της εκπληκτικής extreme sports ταινίας INTO THE MIND!

Το snowreport.gr και το snowboard.gr έχουν εξασφαλίσει διάφορα δώρα για όσους αγοράσουν εισιτήριο τα οποία θα κληρωθούν πριν την έναρξη της ταινίας στο meeting party που θα διοργανωθεί και στις 3 πόλεις. To Snow Report κληρώνει:


Αθήνα/Πάτρα:
από 1 ετήσια κάρτα του Χ.Κ.Βελουχίου (2 συνολικά)
από 2 service ski/snowboard από το Parnass Ski (4 συνολικά)
Θεσσαλονίκη:
1 ετήσια κάρτα του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας
1 ετήσια κάρτα του Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια
1 ετήσια κάρτα του Χ.Κ. Πισοδερίου
2 service ski/snowboard από το Parnass Ski


INTO THE MIND | www.intothemindmovie.com
Μια ιστορία που περιγράφει την κορυφαία πρόκληση που αντιμετώπισαν οι πρωταγωνιστές του Into The Mind, ρισκάροντας ακόμη και την ζωή τους προκειμένου να επιτύχουν την ultimate εμπειρία! Δεν πρόκειται απλά για μια υπέρβαση στις δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος, η δύναμη του μυαλού είναι αυτή που παράγει τεράστιες ποσότητες ενέργειας!
Η Καναδική Shepras Cinemas δημιουργοί του All.I.Can παρουσιάζουν ένα film με μοναδική σκηνοθεσία , φωτογραφία & storyboard! Το Into The Mind «βυθίζεται» βαθιά μέσα στο μυαλό των αθλητών, εξερευνώντας το θολό σημείο ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα! Μία επική προσπάθεια που απαιτεί την υπέρβαση σε σώμα και πνεύμα, από κορυφαίους αθλητές snowboard, ski, hiking, climbing, rafting, surfing σε απομονωμένες, μαγικές περιοχές του πλανήτη! (Ιμαλάια, Αλάσκα, Βολιβία, Καναδάς κα). Το Into the mind καταγράφει και αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο το φιλοσοφικό πορτρέτο της ανθρωπότητας. Πόσο είμαστε διατεθειμένοι να ρισκάρουμε για την ultimate εμπειρία? Γιατί ή απόλυτη έμπνευση στην ζωή μας μπορεί να είναι ένα ταξίδι όπως αυτό?
Δείτε το Teaser

Δείτε το Into The Mind - Official Trailer

STER ΑΘΗΝΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY
Λεωφόρος Δημοκρατίας 67A - Ίλιον
STER ΠΑΤΡΑ - ΠΕΜΠΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ακτή Δυμαίων 17, Πάτρα
STER ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Τομπάζη 15, Πυλαία
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 10 ευρώ www.ticketservices.gr

Το meeting party και η απονομή δώρων ξεκινάει στις 20:30, ακριβώς δίπλα από τις αίθουσες των Ster. Η προβολή της ταινίας στις 22:15 και στις 3 πόλεις!

Djs in the mix:
Costa Harko (Αθήνα) - Flocafe (next door to ster cinemas)
Costa Vaya (Πάτρα) - Teatro (next door to ster cinemas)
Kiki Botonaki (Θεσσαλονίκη) - Les Amis (next door to ster cinemas)

Tιμή εισιτηρίου προπώλησης: 10 ευρώ
Τιμή την ημέρα της πρεμιέρας στα Ster Cinemas: 12 ευρώ

Ster cinemas Ιnfoline: 801 801 7837 - 210 8092690