Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 27/02/2013 12:07

Σκυταλοδρομία και ατομικός αγώνας 22ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορειβατικού Σκι

Πραγματοποιήθηκε η Σκυταλοδρομία και ο Ατομικός Αγώνας του 22ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορειβατικού Σκι καθώς και ο Open Ατομικός Αγώνας Ορειβατικού Σκι. Οι αγώνες διεξήχθησαν στον Παρνασσό στις 23 και 24 Φεβρουαρίου 2013. Διοργανωτής των αγώνων ήταν ο Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης.

Τις τρείς πρώτες θέσεις στους αγώνες Σκυταλοδρομίας του Σαββάτου πήραν οι ομάδες, οι Κωστόπουλος Νίκος - Ματράς Σλάβεκ (ΕΟΣ Αχαρνών), Αρώνης Πλάτωνας (ΕΟΣ Θεσσαλονίκης) - Καμπουρόπουλος Αλέξανδρος (ΕΟΣ Αχαρνών), και Μωϊσίδης Ηρακλής (ΕΟΣ Αχαρνών) - Τζουμάκας Βασίλης (ΕΟΣ Ιωαννίνων) στην κατηγορία των Αντρών και Σιδέρη Ιωάννα (ΕΟΣ Αχαρνών) - Καλογήρου Μαρία (ΕΟΣ Ιωαννίνων), Κλαπανάρα Έλενα (ΣΟΧ Τρικάλων) - Μπίκα Δήμητρα (ΕΟΣ Καρπενησίου) και Κολόκα Φωτεινή (ΕΟΣ Καρπενησίου) - Παρασχάκη Συρματένια (ΕΟΣ Χανίων) στην κατηγορία των γυναικών.

Τις τρείς πρώτες θέσεις στους Ατομικούς Αγώνες της Κυριακής πήραν οι Ματράς Σλάβεκ (ΕΟΣ Αχαρνών), Αρώνης Πλάτωνας (ΕΟΣ Θεσσαλονίκης) και Μωϊσίδης Ηρακλής (ΕΟΣ Αχαρνών) στην κατηγορία των Αντρών, Μπίκα Δήμητρα (ΕΟΣ Καρπενησίου), Καλογήρου Μαρία (ΕΟΣ Ιωαννίνων) και Κολόκα Φωτεινή (ΕΟΣ Καρπενησίου) στην κατηγορία των γυναικών, και Στεφανόπουλος Γιάννης, Εξακοϊδης Αρχοντής και Μωραΐτης Δημήτρης στην κατηγορία Open Αντρών.

Ο επόμενος αγώνας Ορειβατικού Σκι είναι ο Διεθνής Αγώνας του Ολύμπου (OLYMPUS Ski Mountaineering Team Race). Ο αγώνας του Ολύμπου έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα των αγώνων της Διεθνής Ομοσπονδίας Ορειβατικού Σκι και θα διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου 2013 στην τοποθεσία Βρυσοπούλες. Επίσης, ο αγώνας του Ολύμπου έχει εορταστικό χαρακτήρα καθώς το 2013 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την πρώτη ανάβαση στην κορυφή του Ολύμπου.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.