Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 31/01/2013 12:38

Snowboard Tricks vs. DJs in the Mix v.2

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου η Homegrown Productions, με την υποστήριξη της HTC διοργανώνει στο Fun Park του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων για δεύτερη συνεχή χρονιά, το outdoor μουσικό snowboard event με τίτλο: From Dawn till Dusk: Snowboard Tricks vs. DJs in the Mix v.2

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες του snowboard θα τραβήξουν, για άλλη μια φορά, τα βλέμματα σε ένα Snow-Tricks Contest για τα πιo εντυπωσιακά κόλπα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Fun-Park, με την επιμέλεια του FunBag by Riders.

Το Snowboard Tricks Contest θα συνοδεύουν και φέτος οι μουσικές επιλογές των Ηomegrown djs: Βeats, breaks, loops και non stop εναλλαγές μουσικής, θα δώσουν ένα διαφορετικό ηχόχρωμα στις λευκές βουνοκορφές των Καλαβρύτων και θα συνθέσουν το soundtrack μιας μοναδικής εμπειρίας στο χιόνι!

Πολλά δώρα περιμένουν τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες του Snow-Tricks Contest: Smartphones από την HTC, Snowboards από 21Kifissia & 3sixty, εκπλήξεις από την Durex δωράκια από Blue Tomato και για όσους διψάνε για γνώση, αλλά το σκέφτονται... υποτροφίες και δελεαστικές προσφορές από το ΙΙΕΚ Praxis! Η Sneak Aces με διάθεση 100% extreme κάνει όλο το βουνό να φωνάζει "Feelin Extreme" καθιερώνοντας την κατηγορία "Best Style" και προσφέροντας στους νικητές δωροεπιταγές συνολικής αξίας 500 ευρώ για αγορές στο κατάστημά της.

Και μην ξεχαστείτε επειδή θα έχετε παγώσει από το υπερθέαμα στο Snow-tricks Contest! Όποιος τραβήξει την καλύτερη φωτογραφία θα κερδίσει ένα HTC Smartphone! Αρκεί στην φωτογραφία να περιλαμβάνεται ή το ελεφαντάκι της homegrown ή κάποιος από τους επίσημους χορηγούς του event! Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση ακολουθήστε την επίσημη σελίδα της homegrown στο fb.

Στο ξύλινο Chalet στη βάση του Parking του Χιονοδρομικού Κέντρου μπορούν οι επισκέπτες, από το μεσημέρι και μετά, να προμηθευτούν ζεστό αρωματικό κρασί (Gluhwein) και ρακόμελο σε ειδικές τιμές που εξασφαλίσαμε ειδικά για την ημέρα του event!

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ:
Η Homegrown, σε συνεργασία με τον KLAOUDATOS SKI BUS, έχει φροντίσει για την δωρεάν* μεταφορά σας από την Αθήνα στο Χ.Κ.Κ. καθώς και εκπτώσεις σε ενοικίαση εξοπλισμού από τον Κλαουδάτο στην Αθήνα όπου θα γίνει και στάση.
*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (50 δωρεάν θέσεις).  Για πληροφορίες & κρατήσεις:  2105763935 / 6936645853, klaoudatos-ski.gr

Για τους επισκέπτες που θα χρησιμοποιήσουν Ι.Χ. υπάρχει το Car Pooling service που δίνει την δυνατότητα να μοιραστεί ότι όχημα διαθέτει ο καθένας με άλλους επισκέπτες για οικονομικότερη αλλά και πιο οικολογική μεταφορά.

ΔΙΑΜΟΝΗ:
Tα ξενοδοχεία: Hotel Helmos, Kalavryta Canyon Resort Spa και Hotel Filoxenia θα κατεβάσουν τις τιμές τους για να φιλοξενήσουν τους φίλους της Homegrown. Αρκεί να αναφέρετε ότι είστε επισκέπτες του event!

Homegrown DJ Line Up (random order):
Loot djs (Crme & Jayone), Detune, Anna Anastasiou (Best Radio 92,6), JFK (Casa Cocktail Bar),  Chevy (En Lefko 87.7), Black Athena, sopht moos, subtekk, Atari, Dimitri Papaioannou (En Lefko 87.7), Jazzy Chrissy, SugahSpank!, Dj Booker

Για πληροφορίες: www.facebook.com/homegrowngreece

Η συμμετοχή στο Snow-Tricks contest είναι ελεύθερη για όλους, ενώ οι snowboarders κάτω των 18, που θα συμμετάσχουν, χρειάζονται απαραίτητα γονική συναίνεση.