Use Klaoudatos Ski Bus
Δημοσιεύθηκε: 19/12/2017 10:47

Προσφορά εκδρομής στο Bansko - Θεοφάνεια 2018

Μόνο για τους κατόχους της snow report card 2018 -20 ευρώ έκπτωση!!

Bansko Θεοφάνεια (4-7 Ιανουαρίου) 2018, στο καλύτερο 4* Hotel με ημιδιατροφή

Η εκδρομή στο κοσμοπολίτικο Bansko αφορά όχι μόνο χιονοδρόμους καθώς έχετε πολλά πράγματα να κάνετε στο χωριό και να περάσετε πανέμορφα το 4ημερο των Θεοφανείων & κυρίως να ξεκουραστείτε συνδυάζοντας και χιονοδρομική απόδραση με χιόνι!

Φέτος θα κοιτάξουμε να έχουμε και van (προαιρετικά για όσους επιθυμούν με 5 ευρώ) το οποίο θα μας εξασφαλίσει την απευθείας μετάβαση για τους πιο μάχιμους χιονοδρόμους στις πίστες ώστε να αποφεύγονται οι πρωινές ουρές στη γόνδολα! Ότι καλύτερο δηλαδή για να χαρούμε στο μέγιστο το βουνό και τις πιστάρες του όρους Πιρίν.
Επιπλέον θα έχουμε απογευματινή εκδρομή σε κοντινό χωριό με θερμά λουτρά (τύπου πόζαρ) και δυνατότητα για όσους δεν κάνουν ski για εναλλακτικές δραστηριότητες όπως ιππασία και atv (γουρούνες)

Κόστος εκδρομής 198€
Η εκδρομή περιλαμβάνει:
-Μεταφορά με πολυτελές Ski bus από Αθήνα. Με την άφιξη μας αφήνουμε αποσκευές σε ειδικό χώρο, ντυνόμαστε & πάμε κατευθείαν για χιονοδρομικό κέντρο! Το check-in θα το κάνουμε με το κλείσιμο του χιονοδρομικού ανά δωμάτιο
-Διαμονή για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4* σε δωμάτια δίκλινα/τρίκλινα (το 3ο extra bed)/ τετράκλινο (2bed apartment-2 Υπνοδωμάτια)
-Ημιδιατροφή σε μπουφέ (πρωινό & βραδινό)
-Spa & χρήση πισίνας
-Ελληνόφωνο προσωπικό και έμπειροι συνοδοί για άμεση εξυπηρέτηση
-Αστική ευθύνη & διοργάνωση από εξειδικευμένο πρακτορείο
-ΦΠΑ (24%) παρεχόμενων υπηρεσιών
Δεν περιλαμβάνονται:
Πρωινό στις 04/01/2017, επιπλέον γεύματα ή ποτά, προαιρετικές εκδρομές, κάρτες lift (ski pass), διασκεδάσεις, ειδικά προγράμματα σωματικής ευεξίας όπως διάφορα είδη μασάζ και προγράμματα ομορφιάς.

Πληροφορίες:
Αναχώρηση: Τετάρτη 3/1 βράδυ-Επιστροφή στην Αθήνα: Κυριακή 7/1 βράδυ
Διάρκεια διαδρομής με τον καινούργιο δρόμο: 10 ώρες (μαζί με τις στάσεις)

Κόστος εκδρομής (κατ’ άτομο):
Ξενοδοχείο 4* (πάνω στο κεντρικό δρόμο πλησίον του κέντρου της πόλης) με ημιδιατροφή
198€ Standard price Προκαταβολή 90€ μέχρι 1/12 για δέσμευση δωματίου & εξόφληση μέχρι Παρασκευή 22/12
178 € για τους κατόχους snowreport card για κρατήσεις μέχρι Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου
Όροι προσφοράς & πληροφορίες:
Η τιμή αφορά μεταφορά από Αθήνα με πολυτελές πούλμαν και 3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή σε ξενοδοχείο 4*
Η τιμή είναι για ένα άτομο, με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο. ΔΕΝ αφορά μονόκλινο δωμάτιο, όπου υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 70€ (ισχύει για όλα τα ξενοδοχεία)
Κάθε ξενοδοχείο στον χώρο του Spa δίνει δωρεάν συγκεκριμένες παροχές, όλα τα ξενοδοχεία δίνουν δωρεάν τη χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας

Κρατήσεις & πληρωμές:
Για να κάνετε κράτηση στην εκδρομή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα:

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: https://www.jotformeu.com/73246667633363

Υποχρεωτικά για κράτηση συμπληρώνει ο καθένας ξεχωριστά φόρμα συμμετοχής με όλα τα στοιχεία που απαιτούνται και ονοματεπώνυμο, ταξιδιωτικό έγγραφο στα λατινικά. Τα στοιχεία που συμπληρώνετε είναι απαραίτητα για την λίστα συνόρων, την ασφάλιση αστικής ευθύνης καθώς και την πράσινη κάρτα των ski bus για την είσοδο στην χώρα.

Η κράτηση μέσω φόρμας δεσμεύει τον καθένα ατομικά να ακολουθήσει τις οδηγίες & όρους εξόφλησης για να είναι έγκαιρη η συμμετοχή του. Σε οποιαδήποτε περίπτωση ακύρωσης μέχρι τα deadline της προκαταβολής, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση και επιστρέφεται όλο το ποσό. Από την ημερομηνία προθεσμίας προκαταβολής(deadline) και μετά δεσμεύεται μόνο η προκαταβολή. (Eξαιρούνται οι προσφορές Early Booking). Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για τις εξοφλήσεις, μέχρι την ημερομηνία εξόφλησης εφόσον έχει δοθεί νωρίτερα όλο το αντίτιμο επιστρέφεται το υπερβάλλον ποσό από την προκαταβολή.

Μετά το πέρας του deadline εξόφλησης όπως αυτό ορίζεται ανά ξενοδοχείο δεσμεύεται το 100% του ποσού για το σύνολο του πακέτου.
Για τα ακυρωτικά ισχύει η πολιτική του ταξιδιωτικού πρακτορείου για το συγκεκριμένο ταξίδι στο εξωτερικό και επικυρώνεται από τον κανονισμό του ΕΟΤ.
Στην περίπτωση εξόφλησης πακέτου Saver discount ή Early Booking δεσμεύεται εξ’ αρχής το 100% του ποσού και είναι μη επιστρέψιμο (non refundable)

Παροχές & Δραστηριότητες:
Πρωινό με πλούσιο μπουφέ το οποίο σερβίρεται καθημερινά 07:30 με 09:30
Ομαδικές κάρτες Ski Pass για guarantee (προαιρετικό)
Νυχτερινό Ski, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες (δεν περιλαμβάνεται στο ski pass)
Νυχτερινή έξοδος

Συνοδοί εκδρομής:
Μιχάλης: 6948519009 (ώρες επικοινωνίας 11:00-16:00)
Γιώργος: 6937221869 (ώρες επικοινωνίας 17:00-21:00)
Στάσεις αναχώρησης:
Στάση Γυάλινο θέατρο: 22:00. Στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Προσέλευση στις 21:45 / Αναχώρηση στις 22.00
Στάση Φιξ: 22:15. Στο Parking στο Φιξ στη Συγγρού (50 μέτρα από το μετρό του Συγγρού Φίξ) Προσέλευση στις 22:00 / Αναχώρηση στις 22.15
Στάση Θανόπουλος:23:00. Στο Supermarket Θανόπουλος στην Πλατεία της Κάτω Κηφισιάς (Πλατεία Ελαιώνα). Προσέλευση στις 22:45 / Αναχώρηση στις 23:00