Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 11/04/2017 14:15

Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού

Στις 26.000 η επισκεψιμότητα τη σεζόν 2016-2017

Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Ανάργυρος Πατακάκης, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη Τύπου μαζί με την ειδική του σύμβουλο κα Δέσποινα Κουγιουμτζόγλου, τον υπάλληλο της Π.Ε. Δράμας κ. Δημήτριο Κυριαζίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας Monte Noulikas - Noulika’s Sons G.P., κ. Αλέξανδρο Νουλίκα για τον απολογισμό της σεζόν 2016-17 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού.

Στη συνέντευξη τύπου ο κ. Πατακάκης τόνισε: "Το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού λειτούργησε πρώτη φορά με το ειδικό σήμα λειτουργίας τηρώντας τη νομιμότητα. Από τις 16 έως 18 Δεκεμβρίου το ‘Grand Opening Falakro’ έδωσε το στίγμα για το ξεκίνημα της χιονοδρομικής περιόδου διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους. Οι πίστες υψηλών προδιαγραφών και η άρτια λειτουργία ήταν οι βασικοί παράγοντες της φετινής επιτυχίας, καταφέρνοντας να προσελκύσουμε επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και από τις γείτονες χώρες. Η επισκεψιμότητα στο σύνολό της άγγιξε τις 26.000 και ο αριθμός των εισιτηρίων τις 12.000".

Ο αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τις υπηρεσίες της Π.Ε. Δράμας και την ανάδοχη εταιρεία Monte Noulikas- Noulika’s Sons G.P. για την άριστη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου την περίοδο 2016-2017.
Κλείνοντας, ο κ. Πατακάκης επισήμανε: "Έχοντας ένα φιλόδοξο σχέδιο για το χιονοδρομικό μας, το οποίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ελλάδα, καθώς και με τις εργασίες συντήρησης που έχουν ήδη ξεκινήσει στο διθέσιο εναέριο αναβατήρα και στον παλιό αναβατήρα ‘παππού’ που θα ανοίξουν ένα μεγάλο χιονοδρομικό πεδίο, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου στην επόμενη χιονοδρομική περίοδο 2017-2018 να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο το χιονοδρομικό μας κέντρο. Ευελπιστούμε πως η επόμενη χιονοδρομική περίοδος 2017-2018 θα είναι καλύτερη από τη φετινή και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την πολύτιμη συνδρομή του κόσμου, που αγάπησε το χιονοδρομικό κέντρο και το έδειξε έμπρακτα στηρίζοντάς το".

Πηγή: Travel Daily News