Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 25/01/2016 09:34

SNOWFLAKE WΙΝΤΕR SCHOOL-PARNASSOS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας καλοσωρίζουμε στην SnowFlake Winter School και στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Οι εκπαιδευτές μας σας περιμένουν με χαρά να σας μυήσουν στα μυστικά του Ski και του Snowboard. Με γνώμονα την εμπειρία τους είναι έτοιμοι να διδάξουν κάθε χιονοδρόμο προσαρμόζοντας την διδασκαλία τους ανάλογα με το επίπεδο, την ηλικία και την προσωπικότητα του μαθητή.

Η Snowflake Winter School είναι μια νέα και δυναμική εταιρία που δημιουργήθηκε το 2015 απο 11 έμπειρους εκπαιδευτές χιονοδρομίας. Σχεδιασμένη έτσι ώστε να απευθύνεται στον εναλλακτικό τουρισμό αξιοποιώντας τον ορεινό όγκο του Παρνασσού, ενω κύριο κομμάτι της αποτελεί η σχολή χιονοδρομίας, προσφέρει και άλλες εναλλακτικές δραστηριότητες εντός του Χιονοδρομικού Κέντρου, όπως είναι η εισαγωγή στο ορειβατικό σκι και splitboard, ή τα μαθήματα freestyle ski. Αυτή την στιγμή η Snowflake Winter School απασχολεί 15 εκπαιδευτές χιονοδρομίας έτοιμους να ικανοποιήσουν την κάθε σας ανάγκη.

Οραμα ιδρυτών-Σχολή Ski&Snowboard στο Χ.Κ. Παρνασσού, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, εκπαιδευτές πιστοποιημένους απο τους μεγαλύτερους οργανισμούς χιονοδρομίας στον κόσμο, και ανάπτυξη παράλληλων δραστηριοτήτων που δίνουν την δυνατότητα στους φίλους χιονοδρόμους να εξερευνήσουν μια διαφορετική πλευρά κίνησης στο ορεινό περιβάλλον.
Αποστολή της ομάδας- Μια σχολή με διαφορετική νοοτροπία στον τρόπο λειτουργίας της απ' οτι υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, με προσαρμοσμένη εκπαίδευση στις ανάγκες του μαθητή, δίνοντας αξία στον χρόνο της εκπαίδευσης.
Διαχρονική πορεία- Κάθε χρόνο η SnowFlake Winter School να γίνεται όλο και πιο γνωστή στον κόσμο που ασχολείται με την χιονοδρομία, αναπτύσοντας φήμη συνυφασμένη με την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει.
Μακροπρόθεσμοι στόχοι- Συνεισφορά στη ανάπτυξη του εναλλακτικού χειμερινού τουρισμού.
Υποδομή- Παροχή μαθημάτων χιονοδρομικής εκπαίδευσης, στις θέσεις Κελλάρια, Φτερόλακκα, σε ιδιαίτερα, μονόωρα ή πολύωρα μαθήματα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΟΛΗΣ
Η SNOWFLAKE Winter School είναι περήφανη για την φροντίδα που προσφέρει στον κάθε χιονοδρόμο αλλά και την προσαρμογή των μαθημάτων στις ανάγκες των πελατών της. Οι εκπαιδευτές μας είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τα πάντα για να έχετε τις πιο όμορφες εμπειρίες στο βουνό και θα σας δημιουργήσουν την επιθυμία να τις επαναλάβετε το συντομότερο δυνατό.
Οι εκπαιδευτές μας είναι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα χιονοδρομίας ή πιστοποιημένοι από διεθνείς οργανισμούς χιονοδρομίας(Canadian Ski Instructor's Alliance, British Association of Snowsports Instuctors etc) που ανήκουν στην International Ski Instuctors Association (ISA)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Απασχολούνται 15 εκπαιδευτές
Λειτουργεί καθόλη την διάρκεια της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου.
Δυνατότητα απασχόλησης εώς και 100 μαθητών την ημέρα.
Η σχολή μπορεί να εξυπηρετήσει:
μαθητές
φοιτητές
ενηλίκους
υπερήλικους
Τηλ. επικοινωνίας: 6980779565