Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 12/03/2015 11:39

Helmos Team Battle

Slopestyle snowboard contest! Ένα μεγάλο γεγονός θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων βρίσκεται καθημερινά σε πλήρη λειτουργία και σας περιμένει για σκι και πολλές παράλληλες δραστηριότητες. Oι καιρικές προγνώσεις για το Σάββατο 14-3-2015 και την Κυριακή 15-3-2015 προβλέπουν ιδανικές συνθήκες για χιονοδρομία!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 θα διεξαχθεί το Helmos Team Battle που αφορά ένα slopestyle snowboard contest, διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε ομάδες με κάθε team να αποτελείται από 3 άτομα, και οι νικητές θα φύγουν με πολλά πολλά giveaways και το ποσό των 1.000€ CASH!!

Αναζητήστε πληροφορίες στο παρακάτω link:https://www.helmosteambattle.gr/

Παράλληλα θα διεξαχθεί το 5ο ΑΧΟΑ cup Χελμού, ένας αγώνα open για μικρούς & μεγάλους φίλους των αλπικών αγωνισμάτων. (Προαγωνιστικές κατηγορίες & κατηγορία βετεράνων).
Ο Αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 14/3 σε μέρος της πίστας Δάφνη 2 του ΧΚ Καλαβρύτων. Θα στηθεί ένα αγώνισμα Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης (Παιδικό ΓΤΚ). Οι συμμετέχοντες θα κάνουν δύο περάσματα και θα κρατηθεί ο καλύτερος από τους δύο χρόνους για την τελική κατάταξη.

Δήλωση συμμετοχής μέχρι Πέμπτη 12/3 στις 21:00 στο axoa1996@gmail.com.