Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 16/02/2015 09:07

Μια πραγματική πανδαισία έζησαν όσοι επισκέφθηκαν το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Μεταξύ άλλων το πρώτο νυχτερινό σκι της χρονιάς!

Υπέροχες, ηλιόλουστες ημέρες, άριστα στρωμένες και πατημένες, όλες, οι πίστες, ευγενική και γρήγορη εξυπηρέτηση από το προσωπικό, ευχάριστη, φιλόξενη και εξυπηρετική διάθεση στο σαλέ, που διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ποτών, φαγητών και προϊόντων, σε προσιτές τιμές, πολλά events και happenings, νυχτερινό σκι, και μια μαγευτική θέα στον καταγάλανο και γαληνεμένο Κορινθιακό και στα αισθησιακά τοπία των Καλαβρύτων, είναι λίγα, μόνο, απ’ όσα έζησαν και ζουν καθημερινά, οι χιονοδρόμοι και οι επισκέπτες του μοναδικού Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Οι αναβατήρες του Κέντρου καθώς και οι πίστες του, ήσαν σε πλήρη λειτουργία, με πολύ καλή ποιότητα χιονιού και ιδανικές καιρικές συνθήκες. Ιδανικές καιρικές συνθήκες, που προβλέπονται και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα, ημέρες, κατά τις οποίες αναμένεται πολύ μεγάλη κίνηση, στο Χιονοδρομικό μας Κέντρο.

Τα Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, έγινε και το πρώτο νυχτερινό σκι, με παράταση, της λειτουργίας των αναβατήρων ΣΤΥΓΑ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ και ΘΕΤΙΣ, μέχρι τις 5:00 μ.μ και της λειτουργίας του αναβατήρα ΔΑΦΝΗ, μέχρι τις 8:00 μ.μ.. Μετά τις 4:00 μ.μ., η χρήση των παραπάνω αναβατήρων που λειτουργούσαν, γινόταν δωρεάν.
Το Σάββατο, ακόμη, ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο Snowboard Freestyle Open και την Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκαν, με εξαιρετική επιτυχία: α) οι αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (Ε.Ο.Χ.) Παμπαίδων Νότιας Περιφέρειας Ελλάδος και β) το παγκόσμιο πρωτάθλημα Χιονοσανίδας Νέων- Εφήβων, το World Rookie Tour, που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μόνο, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.
Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα χιονοσανίδας Νέων - Εφήβων, το World Rookie Tour (WRT) Snowboard, που διεξάγεται, κάθε χρόνο, εδώ και δέκα χρόνια, στα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα του κόσμου, εφέτος, για πρώτη φορά, διεξήχθη και στην Ελλάδα, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, σε συνδιοργάνωση με το Snowboard.gr και το Pamporovo Funpark.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, με τις εξαιρετικές, ασφαλείς και αξιόπιστες εγκαταστάσεις του, το μοναδικό στην Ελλάδα, αναβαθμισμένο snow-park που κατασκευάσαμε και διαθέτει και το οποίο, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και τα συγχαρητήρια, την, επίσης, μοναδική και υπέροχη θέα της θάλασσας, το απαράμιλλο φυσικό του κάλλος, την ιστορικότητα και τη μυθολογία του Χελμού και της Στύγας, τον ανοικτό, εξωστρεφή, διεθνή, φιλόξενο και πελατοκεντρικό χαρακτήρα που έχουν προσδώσει σε αυτό ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γιώργος Λαζουράς και ο νέος Γενικός Διευθυντής του Λεωνίδας Σπυρόπουλος και οι συνεργασίες που αναπτύσσουν, τα σημαντικά έργα αναβάθμισης, συντήρησης και ασφάλειας που εκτελέστηκαν και το εξυπηρετικό, πρόθυμο, ευγενικό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό του, έγινε, το πρώτο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ελλάδας, στο οποίο, πραγματοποιήθηκε το World Rookie Tour.

Μετά, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το World Rookie Tour, θα συνεχίσει το ταξίδι του, στην Ιταλία (Χ.Κ. Monte Boudone), τη Νορβηγία (Χ.Κ. Oslo Vinterpak), την Ιαπωνία (Χ.Κ. Nekoma) και την Αυστρία (Χ.Κ. Ischgl).