Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 05/11/2012 13:53

Η πρώτη ενημέρωση για το X.K. Φαλακρού από την Ειρήνη Κασωτάκη.

"Αγαπητοί μου φίλοι, χιονοτρελαμένοι και Φαλακροτρελαμένοι!!

Πρώτα απ' όλα, εύχομαι σε όλους καλή χιονοδρομική σεζόν, πολλά χιόνια στο βουνό μας, όπως και πέρυσι!!

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θέλω να δώσω το μήνυμα σε όλους «Μένουμε Ελλάδα»! Την Ελλάδα δεν την κάνουν οι πολιτικοί, αλλά εμείς οι ίδιοι!

Ακόμα μια δύσκολη, οικονομικά, σεζόν ξεκινάει, με τον καθένα από μας να σκέφτεται πλέον και το μισό ευρώ που δίνει. Όμως φίλοι μου, όσοι από μας είναι διατεθειμένοι να δώσουν χρήματα για να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα, καλό θα ήταν να τα δώσουν εδώ! Στον τόπο τους! Από εμάς και μόνο μπορεί να έρθει η Άνοιξη στην οικονομία του τόπου! Είμαστε μόνοι μας φίλοι μου, και μόνοι μας θα τα καταφέρουμε! Με ενότητα μεταξύ μας και αγάπη για τον τόπο μας!

Το Φαλακρό μας σε 1 μιση μήνα περίπου, με το καλό, θα είναι έτοιμο, χιονισμένο, υπέροχο, να μας υποδεχτεί και να μας δώσει όλα αυτά τα υπέροχα που μας προσφέρει η φύση, το άθλημα, το βουνό μας! Το δικό μας βουνό! Εμείς θα του ξαναδώσουμε πνοή, και ανάπτυξη! Ας βοηθήσουμε όλοι και φέτος, με αγάπη και κατανόηση στα όποια προβλήματα κι αν προκύψουν. Ας είμαστε όλοι εκεί και εύκολα και στα δύσκολα! Ας ευχηθούμε όλοι μαζί, να πάει ο καιρός καλά , όπως πέρυσι.

Όμως δεν φτάνει να πηγαίνουμε στο χκ μόνο εμείς. Πρέπει να κάνουμε το χκ μας γνωστό, ώστε να έρχεται κόσμος, όχι μόνο απ' όλη την Ελλάδα, αλλά και απ το εξωτερικό. Γιαυτό θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά όλους σας, με όποιο τρόπο μπορείτε, μέσω του ίντερνετ, να το διαφημίζετε κατά κάποιον τρόπο. Ανεβάζετε φωτογραφίες, δίνετε πληροφορίες για την τοποθεσία και τα λιφτ. Να το κάνουμε γνωστό σε όλο τον κόσμο!

Όλοι μαζί με την Περιφέρεια ΑΜΘ να βοηθήσουμε, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας! Είναι σα να βοηθάμε το ίδιο μας το σπίτι. Είναι για μας! Για τα παιδιά μας! Δεν είναι ο αθλητισμός πολυτέλεια, δεν είναι για τους λίγους. Είναι για όλους! Όπως η Υγεία, η Παιδεία, έτσι και ο αθλητισμός είναι δικαίωμα μας!!

Σαν snowreporter του Φαλακρού έχω την ευθύνη να σας ενημερώνω σχετικά με τη λειτουργία του χκ. Μπορείτε να με ρωτάτε ότι θέλετε κι εγώ θα φροντίζω να ενημερώνομαι εγκαίρως και να ενημερώνω κι εσάς.

Και σαν πρώτη ενημέρωση:
Το χκ θα λειτουργήσει με τα 2 Baby και με τις πίστες Μέστα, Καρτάλκα, Χιονότρυπα, Τετραθέσια, συνδετική Μέστας με βάση 4θέσιας και περιμετρική Διθέσιας (το γνωστό Λούκι).

Ο αποχιονισμός, όπως αναφέρεται και στο παραπάνω άρθρο, θα δοθεί σε εταιρία αποχιονισμού και θα αποχιονίζεται 24 ώρες το 24ωρο. Οι εργασίες συντήρησης γίνονται. Μέσα στο μήνα θα δοθεί, επιτέλους, ρεύμα στο χκ.

Φίλοι χιονοτρελαμένοι και Φαλακροτρελαμένοι! Καλή μας σεζόν!!!

Υ.Γ. Για να προλάβω όσους ρωτήσουν για τη Διθέσια, να σας πω ότι για φέτος δεν προβλέπεται. Έγιναν κάποιες κουβέντες για το αν, ίσως, μπορέσουν να τη φτιάξουν αλλά είναι λίγο δύσκολο φέτος από οικονομικής άποψης. Δεν ξέρουμε και τι θα πει ο επενδυτής. Ίσως να δεχτεί να τη φτιάξουμε και να λειτουργήσει. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω. Για τον Παππού μας δεν έχω να σας πω τίποτα προς το παρόν.