Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 16/01/2015 14:28

Ο Αλέξης Τσώκος στην Αυστρία για το Παγκόσμιο χιονοσανίδας

Στην Ιαπωνία ο Νίκος Πολυχρονίδης για αγώνες άλματος

Ο Αλέξης Τσώκος βρίσκεται στο Κρέισχμπεργκ (Kreischberg) της Αυστρίας, εκεί όπου ξεκινάει σήμερα η μεγαλύτερη αγωνιστική εκδήλωση της χρονιάς για την χιονοσανίδα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιανουαρίου.

Ο χιονοδρόμος του ΣΧΟ Βέροιας θέλει ένα καλό αποτέλεσμα, στο αγώνισμα του Snowboardcross (SBX), αν και δε βρίσκεται στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Οκτώβριο.

«Νιώθω καλά, θα προσπαθήσω να προκριθώ στην τελική φάση του SBX και ότι βγει. Είμαι πάντα αισιόδοξος, αν και δεν είμαι στην ιδανική φυσική κατάσταση» δήλωσε ο Αλέξης Τσώκος.

Εντός συνόρων για την χιονοσανίδα, το ραντεβού έχει δοθεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο στο Φαλακρό. Εκεί όπου από αύριο Παρασκευή (16 Ιανουαρίου), έως και την Κυριακή, η Ομοσπονδία (ΕΟΧ) θα πραγματοποιήσει προετοιμασία στο άθλημα της Χιονοσανίδας.

Ψάχνει την υπέρβαση
Για το Σαπόρο (Sapporo) της Ιαπωνίας αναχώρησε χθες ο πρωταθλητής του άλματος Νίκος Πολυχρονίδης προκειμένου να αγωνιστεί σε σειρά διεθνών αγώνων χιονοδρομίας.

Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα και θα ολοκληρωθούν στις 25 Ιανουαρίου 2015 και ο έλληνας πρωταθλητής θα πάρει μέρος σε 5 αγωνίσματα με στόχο να πλασαριστεί στους πρώτους 30 αθλητές. Μια θέση που θα του εξασφαλίσει ειδικά αγωνιστικά προνόμια για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους.

EOX