Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 23/10/2012 14:27

Νέα τεχνολογία για service ski και snowboard από το Parnass Center!

Οταν κατεβαίνουμε μια πλαγιά ο εξοπλισμός μας πρέπει να είναι στη καλύτερη κατάσταση για να μπορεί να έχει τις καλύτερες επιδόσεις σε οποιαδήποτε ποιότητα χιονιού. Με λίγα λόγια, στο μαλακό φρέσκο χιόνι και στη πούδρα χρειαζόμαστε κέρωμα για extra ταχύτητα και στον πάγο κοφτερές κόγχες για ένα καλό κράτημα (grip) στις στροφές.

Το Parnass Center προχώρησε στην αγορά ενός πακέτου τριών μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας, συνολικής αξίας περίπου 100000 ευρώ για την γρήγορη και ποιοτική επισκευή των ski και του snowboard. Αναλυτικότερα, το πρώτο μηχάνημα καλύπτει με πλαστικό τις γρατσουνιές και τις τρύπες και συνολικά περνάει με μια επίστρωση προκαθορισμένου πάχους τη βάση του εξοπλισμού (base repair), το δεύτερο λειαίνει την πλαστική επίστρωση και ακονίζει τις λάμες (κόγχες) και κάνει τα κεντήματα στα σκι και το τρίτο (wax tower) κερώνει.
Το καταπληκτικό είναι ότι η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται μόνο σε 3 λεπτά.
Θα γίνουν ειδικές προσφορές για του κατόχους της Snow Report Card 2015. Το Parnass Center βρίσκεται στο 15 χιλ Λειβαδιάς Αράχωβας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.