Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 04/11/2014 13:13

Athens Adventure Film Festival 2014

«Τα ανθρώπινα όνειρα και η διαρκής ανάγκη για εξερεύνηση αποτελούν το κίνητρο. Η αντοχή, οι δεξιότητες και το αθλητικό πείσμα γίνονται τα μέσα και ένα κινηματογραφικό ταξίδι με φόντο τα ομορφότερα τοπία του πλανήτη ξεκινάει»

Στις 30 Νοεμβρίου 2014 στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (Κολλέγιο Ψυχικού) αθλητές, κινηματογραφιστές, φωτογράφοι και εταιρείες εξοπλισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων, ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μοναδικές κινηματογραφικές παραγωγές σε ένα πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα, ολοήμερο - θεματικό φεστιβάλ: Το Athens Adventure Film Festival. Το πρώτο Ελληνικό κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες περιπέτειας. SKIING, CLIMBING, SURFING, MOUNTAIN BIKING, KAYAKING, ALPINISM, TRAIL RUNNING, SNOWBOARDING & MORE...

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει
Κινηματογραφικές ταινίες
- Αφορούν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με τη δύναμη του ανθρώπου μετατρέποντας τα στοιχεία της φύσης σε ένα ατέλειωτο πεδίο δράσης. Στο σύνολο θα πραγματοποιηθούν 20 προβολές με τις περισσότερες από αυτές να αποτελούν πρεμιέρες στη χώρα μας.

Έκθεση φωτογραφίας - Έργα καταξιωμένων φωτογράφων της Ελληνικής υπαίθρου θα κοσμούν τους χώρους του φεστιβάλ ταξιδεύοντας μας στις ομορφότερες γωνιές της Ελλάδας και του κόσμου.

Ομιλίες / Παρουσιάσεις - Σύγχρονοι θρύλοι του ορεινού και θαλάσσιου αθλητισμού, άνθρωποι που επανειλημμένα άγγιξαν τα σωματικά και πνευματικά τους όρια θα μας εμπνεύσουν μιλώντας μας για τις περιπέτειες τους αφήνοντας σπάνια ηθικά διδάγματα.

Η διοργάνωση αποτελεί μία προσπάθεια υποστήριξης στο ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ, Κέντρου ενημέρωσης και προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών πανεπιστημίου Πατρών. Σημείο ενημέρωσης και εγγραφής εθελοντών θα υπάρχει στο χώρο του θεάτρου καθώς μέρος των εσόδων από την πώληση των φωτογραφικών εκθεμάτων θα δοθεί για τον ανωτέρω σκοπό.

Τα SKI BUS ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ την ημέρα του φεστιβάλ, θα συμβάλλουν στην δωρεάν μεταφορά του κοινού από και προς το Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.
Δρομολόγια:
ΑΠΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΠΡΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 10.30 ΚΑΙ 14.00
ΑΠΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 16.00 ΚΑΙ 22.30

Ώρα έναρξης: 11:00πμ
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 10€, Κανονικό 12€, Παιδικό 6€
Εισιτήρια του Φεστιβάλ μπορείτε να εξασφαλίσετε:
-Από το δίκτυο προπώλησης της viva.gr (Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reland stores) και on line στο www.viva.gr
-Από τα εκδοτήρια την ημέρα του φεστιβάλ (Στεφάνου Δέλτα 15, Φιλοθέη Ψυχικό 154 52)

Διοργάνωση: WAYOUT ADVENTURES και Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών.

www.adventurefilmfestival.gr
Δείτε το trailer εδώ
Περισσότερα εδώ