Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 14/10/2014 12:55

Οι Εθνικές μας ομάδες χιονοδρομίας στην Αυστρία, για προετοιμασία

Ο Τσώκος (χιονοσανίδα) βρίσκεται στο μακρινό Περού

Εβδομάδα αναχωρήσεων για τις Εθνικές μας ομάδες της χιονοδρομίας, οι οποίες θα ταξιδέψουν στην Αυστρία, για να συνεχίσουν την προετοιμασία - προπόνησή τους στο χιόνι.

Η Εθνική των Αλπικών αθλημάτων, με 9μελή σύνθεση, αναχωρεί αύριο Τετάρτη (15 Οκτωβρίου 2014) για τον παγετώνα Hintertux (Αυστρίας). Είναι η δεύτερη προετοιμασία της ομάδας στο εξωτερικό για τη φετινή περίοδο και θα διαρκέσει δύο συνολικά βδομάδες.

Στην αποστολή μετέχουν 4 αθλητές και 3 αθλήτριες, οι Ιωάννης Αντωνίου, Αναστασία Γκόγκου, Μιχάλης Δέλλιος, Ιωάννης Πρώιος, Σοφία Ράλλη, Μαρία Σαμαρινού και Κωνσταντίνος Συκαράς, ενώ συνοδοί - προπονητές θα είναι οι Ευάγγελος Πρώιος και Βλαδίμηρος Ορφανίδης.

Η αντίστοιχη Εθνική Βορείων αθλημάτων θα πραγματοποιήσει προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο Διάθλου του Ramsau και στον παγετώνα του Dachstein επίσης στην Αυστρία, επίσης για δύο βδομάδες.

Η αναχώρηση της αποστολής έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (17 Οκτωβρίου), και η ομάδα αποτελείται από τους 3 αθλητές, τους Απόστολο Αγγέλη, Κλεάνθη Καραμίχα και Δημήτριο Κυριαζή, με συνοδό τον Μπόρισλαβ Πανκόφ.

Τέλος στη Mancora του Περού βρίσκεται για προετοιμασία, ο Αλέξιος Τσώκος. Ο πρωταθλητής της χιονοσανίδας θα προετοιμάζεται σε αγωνιστικές συνθήκες μαζί με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, μέχρι τις 3 Νοεμβρίου.

ΕΟΧ