Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 13/10/2014 12:03

Εβδομαδιαίο κουπόνι Χ.Κ.Καλαβρύτων

Με ΜΟΝΟ 33,5€ λιώσε μία ολόκληρη εβδομάδα κάνοντας ski & snowboard στις λευκές πλαγιές του Χελμού.

Και για όσους θεωρούν ότι οι προσφορές γίνονται μόνο τις καθημερινές ή την χαμηλή περίοδο, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων τους διαψεύδει. Η προσφορά ισχύει και για τα Σαββατοκύριακα, τις τυχόν αργίες καθώς και για την περίοδο των Χριστουγέννων ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που καθορίζουν τη λειτουργία του κέντρου!

Η προσφορά ισχύει μόνο για on-line αγορές που θα πραγματοποιηθούν στο www.kalavrita-ski.gr/, από τη Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 και μέχρι την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014.

Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 7 συνεχόμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια της προσεχούς χιονοδρομικής περιόδου, από την ημέρα έναρξης λειτουργίας έως το τέλος της.

Τα κουπόνια μπορούν να συμπεριλαμβάνουν Σαββατοκύριακα, γιορτές και Αργίες. Είναι ονομαστικά και κάθε άτομο μπορεί να αγοράσει μέχρι 2. Η εβδομαδιαία προσφορά δεν περιλαμβάνει την ενοικίαση εξοπλισμού και μηχανοκίνητων οχημάτων.

Η Διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων αντιλαμβανόμενη τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής, προχωρά σε πολύ δελεαστικές προσφορές, κάνοντας εφικτή την απόδραση στο χιόνι για όλους, παρέχοντας τις υπηρεσίες του, με πολύ ανταγωνιστικά πακέτα.

Σπεύσατε για on-line αγορές γιατί η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό κουπονιών.