Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 18/03/2014 12:45

Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Μαρτίου πάμε Βελούχι!

Ανεβείτε στο Βελούχι για ski ή snowboard ακόμη και αν δεν έχετε τον απαραίτητο δικό σας εξοπλισμό!

Με κάθε εισιτήριο αναβατήρων ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ set Ski ή Snowboard στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου.
Δυνατή μουσική, πολύ κέφι και ?party by Jagermeister? την Κυριακή!

Ήλιος, άφθονο χιόνι, καλή μουσική και δωρεάν ενοικίαση ski ή Snowboard, με την ημερήσια κάρτα αναβατήρων και σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό στις ανανεωμένες πίστες του Βελουχίου και αυτό το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαρτίου.

Οι υπεύθυνοι του Χιονοδρομικού μετά την επιτυχία του all day event το προηγούμενο Σάββατο προσκαλούν τους λάτρεις του ski και του snowboard, αλλά και τους επισκέπτες του βουνού, το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου σε ένα ακόμη διήμερο άθλησης, αναψυχής και διασκέδασης.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο στο Καρπενήσι προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες αυτού του Σαββατοκύριακου μία μοναδική προσφορά, η οποία περιλαμβάνει στην τιμή των 20 € της ημερήσιας κάρτας αναβατήρων (lifts) και παροχή πλήρους εξοπλισμού ski ή snowboard.

Την Κυριακή 23 Μαρτίου η νεανική μουσική και το ?party by Jagermeister" στο ice bar, θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του snow park με το FunBaG, όπου όλοι οι skier & snowboarders μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στα άλματα.