Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 18/03/2014 10:37

Το καλύτερο καιρικά weekend στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου είχε δυνατή μουσική, πολύ κέφι και πλούσια δώρα!

Ήλιος, φρέσκο χιόνι, διαγωνισμοί στο snowboard park και καλή μουσική, πρόσφεραν αξέχαστες εμπειρίες και πολύ κέφι στο "all day event" που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και αρκετή προσέλευση επισκεπτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου.

Με σύμμαχο τον καλύτερο καιρό της φετινής χειμερινής σεζόν και τις ιδανικές σε ποιότητα και ποσότητα χιονιού ανανεωμένες πίστες του Βελουχίου, οι υπεύθυνοι του Χιονοδρομικού προετοίμασαν για τους λάτρες του ski και του snowboard, αλλά και τους επισκέπτες του βουνού, ένα event πλούσιο σε άθληση, αναψυχή και διασκέδαση.

Με την υποστήριξη της κορυφαίας εταιρίας ένδυσης και εξοπλισμού στην ύπαιθρο The North Face?, του Jagermeister και με τα φτερά του Red Bull, πραγματοποιήθηκε ολοήμερο all day event το Σάββατο 15 Μαρτίου, στο οποίο τις εντυπώσεις κέρδισαν οι συμμετέχοντες skier & snowboarders στο Jump Session που πραγματοποιήθηκε στο FunBaG.

Αρκετή αδρεναλίνη και εντυπωσιακό θέαμα που έκοβε την ανάσα, πρόσφεραν οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αλμάτων, ενώ ως τα πέντε (5) καλύτερα άλματα του contest (με αλφαβητική σειρά) ανακηρύχθηκαν από την κριτική επιτροπή οι Καρόπουλος Μιχάλης, Κόγιας Λεωνίδας, Λιάπης Λάμπρος, Μπούρος Σπύρος και Χατζηαποστόλου Νίκος.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου δώρισε στον κάθε νικητή από μία ετήσια κάρτα αναβατήρων για την επόμενη χειμερινή σεζόν του 2015, ενώ η εταιρία The North Face?, πρόσφερε στους 5 άξιους Explorers από ένα αυθεντικό Duffel ιδανικό τόσο για το βουνό όσο και για τα ταξίδια.