Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 13/03/2014 09:35

Διήμερο event με πολλά δώρα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου!

Ήλιος, φρέσκο χιόνι, διαγωνισμοί στο snowboard park και καλή μουσική! Είναι όλα όσα προσφέρει το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου στο Καρπενήσι αυτό το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Μαρτίου.

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό και τις ιδανικές σε ποιότητα και ποσότητα χιονιού ανανεωμένες πίστες του Βελουχίου, οι υπεύθυνοι του Χιονοδρομικού προετοίμασαν για τους λάτρες του ski και του snowboard, αλλά και τους επισκέπτες του βουνού, ένα διήμερο πλούσιο σε γεγονότα άθλησης, αναψυχής και διασκέδασης.

Με την υποστήριξη της κορυφαίας εταιρίας ένδυσης και εξοπλισμού στην ύπαιθρο The North Face, του Jagermeister και με τα φτερά του Red Bull, θα πραγματοποιηθεί ολοήμερο all day event το Σάββατο 15 Μαρτίου, που θα περιλαμβάνει δωρεάν αγώνες (free racing) στο FunBaG με δυνατή μουσική και διαγωνισμό αλμάτων ski & snowboard για όλους.

Η μουσική θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί από το event car του Red Bull, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του snowboard park με το FunBaG, όπου θα έχει προστεθεί και jib line, μία σειρά ξύλινων εμποδίων για παιχνίδια στο χιόνι με αρκετή αδρεναλίνη.

Στις 14:30 θα ξεκινήσει ο ελεύθερος για όλους «διαγωνισμός αλμάτων» στο FunBaG, που επιφυλάσσει πλούσιο θέαμα και μοναδικά δώρα για τα πέντε (5) καλύτερα άλματα! Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου θα δωρίσει στον κάθε νικητή από μία ετήσια κάρτα αναβατήρων. Τα δώρα όμως δε σταματούν εδώ, καθώς η The North Face, θα προσφέρει στους 5 άξιους Explorers από ένα σακίδιο βουνού.

Ποιος είπε ότι στο Καρπενήσι ψήνουμε μόνο την Τσικνοπέμπτη;
Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου το τσίκνισμα συνεχίζεται το Σάββατο, μετά το διαγωνισμό αλμάτων, με πολύ μουσική και κέφι που θα μας οδηγήσει μέχρι το night event και το ξέφρενο νυχτερινό πάρτι στο ice bar, by Jagermeister!

Ο μεγαλύτερος νυχτερινός φωτισμός από όλα τα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας, θα συντροφεύει τους λάτρεις του ski & snowboard, αλλά και όλους τους φίλους της νυχτερινής διασκέδασης σε ένα ειδυλλιακό χιονισμένο τοπίο!

Και η διασκέδαση με δυνατή μουσική και ατελείωτες καταβάσεις ski & snowboard θα συνεχιστούν και την Κυριακή. Σας περιμένουμε όλους στο Χιονοδρομικό Βελουχίου!