Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 07/03/2014 11:59

SkiTest "Make your choice"

Το περιοδικό Ski & Snowboard+, αφουγκράζοντας την αγορά και ακούγοντας τα σχόλια των χιονοδρόμων, διοργανώνει SkiTest σε συνεργασία με το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας μας, τον Παρνασσό, στις 8 & 9 Μαρτίου 2014 στην θέση "Κελλάρια".

Θέλετε να είστε σίγουροι στο τι θα αγοράσετε ή στο τι αρμόζει στον καθένα σας; Θέλετε αυτά που διαβάζετε στα διάφορα forum για τους χιονοδρομικούς εξοπλισμούς, να τα τεστάρετε; Έχετε ενδοιασμούς με τις νέες τεχνολογίες; Να λοιπόν που οι εταιρείες στέκονται δίπλα σας, ακούγοντας και διαβάζοντας τα σχόλια σας ξεδιπλώνοντας στα πόδια σας, όλους τους νέους εξοπλισμούς τους.

Εταιρείες όπως η HEAD, η ELAN, η BLIZZARD, η ARMADA, η VOLKL-MARKER, η BLACK CROWS, η STOCKLI, η FACTIONS SKIS, αλλά και η ARBOR με SPLIT BOARD, είναι οι εταιρείες που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα δώσουν την δυνατότητα να εξερευνήσετε τα μυστικά τους, στους εξοπλισμούς της επομένης σεζόν 2014-2015. Φέτος θα έχουμε την χαρά να δοκιμάσουμε και SPLIT BOARD δίνοντας μεγάλη ικανοποίηση στους αδάμαστους snowboarders. Μαζί μας θα είναι και οι γνωστές σε όλους μας action cameras DRIFT.

Επίσης, η εταιρεία DALBELLO θα προσφέρει προς χιονοδρομική δοκιμή της νέες μπότες της, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στα Ελληνικά βουνά.

Στην τέντα της ELAN, θα βρείτε και τους ειδικούς της εταιρείας SONY, όπου θα σας μυήσουν στα μυστικά των νέων action cameras και στο τέλος της ημέρας, θα κληρωθεί μια κάμερα στους χιονοδρόμους που θα τεστάρουν πέδιλα της ανωτέρω εταιρείας.

Το SkiTest θα σας περιμένει στην αφετηρία του Ηρακλή ή του Αίολου (καιρού επιτρέποντος). Θα ξεκινάει και τις δύο μέρες με το άνοιγμα των λίφτ και θα τελειώνει με το κλείσιμο αυτών. Βασική προϋπόθεση θα είναι να έχετε κάποιο έγγραφο μαζί σας ως πιστοποίηση των στοιχειών σας, για να μπορεί η κάθε εταιρεία να προσφέρει τον εξοπλισμό της.

Ραντεβού λοιπόν στο Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, για το μεγαλύτερο SkiTest που διοργανώθηκε ever.