Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 06/03/2014 10:55

Επιβράβευση της προσπάθειας των αθλητών της Head με μετάλλια στο Sochi

Το να αναγνωρίσει τους αθλητές τους οποίους έχουν δυνατότητα διάκρησης σε μεγάλους αγώνες είναι αρκετά δύσκολο για τον Rainer Salzgeber, στην προσπάθεια διάκρισης στους ολυμπιακούς.
Παρακολουθώντας την λήξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που έγιναν στο Sochi, βλέπουμε πως οι αθλητές που χρησιμοποίησαν σκί της HEAD απέδειξαν το πόσο δεμένη ομάδα είναι. Δεν έχουν όλοι την ίδια εθνικότητα αλλά έχουν όλοι τον ίδιο στόχο: την νίκη.

Ο Matthias Mayer κέρδισε στο Blue Ribbon event: στο downhill αντρών. Ο Mayer δεν έχει κερδίσει Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά έδειξε πως μπορεί να σταθεί δίπλα στους Bode Miller και Aksel Lund Svindal, τα δύο φαβορί στους αγώνες ταχύτητας. Ο Svindal πρέπει να είναι ικανοποιημένος με την τέταρτη θέση, ενώ ο Mayer πήρε το χρυσό και ο Kjetil Jansrud το χάλκινο. Για τον Jansrud η νίκη αυτή ήταν η απάντηση στο γεγόνος ότι έκλεισε την προηγούμενη σεζόν νωρίτερα με ρήξη πρόσθιου χιαστού, καθώς και όταν βγήκε πρώτος στο Super G.

Αν και ο Mayer εξέπληξε το κοινό με την νίκη του στο Downhill, ο Jansrud έδειξε πως ήταν σε φόρμα καθώς κέρδισε το downhill του Super Combined πρίν κατεταχθεί τέταρτος στο Σλάλομ.Ποιός καλύτερος τρόπος να αναβαθμιστείς από το να κερδίσεις τον επόμενο αγώνα, το Super G?



Στον αγώνα του Super G κυρίευσε η HEAD: ο Jansrud κέρδισε τον Andrew Weibrecht ενώ ο Bode Miller μοιράστηκε την τρίτη θέση. Για τον Weibrecht αυτή ήταν η αιτιολογία για την απόφαση του να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του. Πρίν τέσσερα χρόνια, στο Βανκούβερ, κέρδισε το χάλκινο και έπειτα τραυματίστηκε. Αλλάζοντας σε HEAD, ο Weibrecht δικαιολόγησε την πίστη που έδειξαν σε αυτόν. Ο Miller, ο οποίος δεν αμφέβαλε ποτέ για τις ικανότητες του Weibrecht, κερδίζοντας το χάλκινο έγινε ο πιό βραβευμένος αμερικάνος Ολυμπιονίκης.



Η Maria Hoefl-Riesch πήρε το χρυσό στο Super Combined υπερασπίζοντας τον τίτλο της του 2010, αλλά δυστυχώς ?χτυπήθηκε? από μια ίωση η οποία την αποδυνάμωσε, επομένως κάνοντας την να χάσει τον τίτλο της στο Slalom καθώς τερμάτισε τέταρτη.



Η Julia Mancuso υπέστει μια απαίσια σεζόν στο World Cup, αλλά η Julia είναι μια αθλήτρια η οποία επικεντρώνει τις δυνάμεις και το ενδιαφέρον της στους μεγάλους αγώνες όπως απέδειξε τερματίζοντας τρίτη στο Super Combined αφού είχε πρώτα κερδίσει το χρυσό στο downhill, γεγονός το οποίο απέδειξε την προσπάθεια των τεχνικών στο να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό καθ'όλη την διάρκεια του World Cup.

H
 Anna Fenninger ξεκίνησε στους Ολυμπιακούς σαν μία από τις πιό υποσχόμενες αθλήτριες. Αγωνίστηκε στο Downhill, Super G, Super Combined και Giant Slalom, ενώ κέρδισε το χρυσό στο Super G και ασημένιο στο Super Combined. Η αθλήτρια δήλωσε πως ξεπέρασε τις προσδοκίες της για τους Ολυμπιακούς. Το World Cup συνεχίζεται με τους αθλητές της HEAD να μάχονται σε όλα τα μέτωπα, η επιτυχιά ακολουθεί. Σε 6 από τους 10 αγώνες είδε η HEAD αθλητές της να ανεβαίνουν στο βάθρο!

Ολυμπιονίκες και Χρυσά Μετάλλια:

Matthias Mayer - Downhill

 Kjetil Jansrud - Super G

 Tel Ligety - Giant Slalom

Maria Hoefl-Riesch - Super Combined

Anna Fenninger - Super G







Ασημένια Μετάλλια:

Maria Hoefl-Riesch - Super G

 Andrew Weibrecht - Super G

 Anna Fenninger - Giant Slalom



 Χάλκινα Μετάλλια:

Kjetil Jansrud - Downhill

 Bode Miller - Super G

 Julia Mancuso - Super Combined



Οταν μετατρέπεις σιδερένια θέληση σε χρυσό!

Ποιά είναι τα όρια σου?