Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 28/02/2014 09:08

Red Bull Home Run: One day to go!

Μόλις μία ημέρα έμεινε για τη μαζικότερη ski & snowboard κατάβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων που θα γράψει ιστορία!

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για το Red Bull Home Run αύριο στις 16:00 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Η πιο συναρπαστική ski & snowboard κατάβαση που έγινε ποτέ σε ελληνικό χιονοδρομικό κέντρο για ερασιτέχνες και pro λάτρεις του είδους, αναμένεται να αναδειχθεί στο χειμερινό event της χρονιάς!

Προκειμένου να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στον αγώνα, οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 09:30 έως τις 14:00 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη βάση του Χ.Κ. Καλαβρύτων, όπου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Εκείνοι που ήδη φρόντισαν να εγγραφούν ηλεκτρονικά, θα πρέπει να έρθουν στο σημείο έως τις 11:00 για την επικύρωσή της και την παραλαβή αριθμού συμμετοχής.

Για την απαραίτητη ενημέρωση των συμμετεχόντων, το ραντεβού έχει δοθεί μία ώρα νωρίτερα, στις 15:00, στο σημείο εκκίνησης, στην κορυφή Στύγας από όπου θα ξεκινήσει μια διαδρομή πίστας μήκους 3.210 μέτρων από την κόκκινη πίστα Νεφέλη στη βάση του Χ.Κ.Κ, με μοναδικό όπλο την ταχύτητα και νικητής θα είναι... όποιος φτάσει πρώτος! Το CU δίνει έξτρα ώθηση σε skiers και snowboarders, συνοδεύοντας το Red Bull #HomeRun, την πιο Restart κατάβαση που έγινε ποτέ σε χιονοδρομικό της Ελλάδας!

Χρηματικά έπαθλα θα δοθούν στους νικητές, που θα είναι οι τρεις πρώτοι skiers και οι τρεις πρώτοι snowboarders που θα περάσουν τη γραμμή του τερματισμού, αλλά και στις κυρίες που θα πάρουν βραβείο Fastest Female και στις δύο κατηγορίες, ενώ δώρα θα λάβουν από την Armada Skis, οι νικητές του ski και από την Ride οι νικητές της κατηγορίας snowboard. Παράλληλα, θα γίνουν κληρώσεις δώρων από το Χ.Κ.Κ. και τους υποστηρικτές του αγώνα για όλους τους συμμετέχοντες. Αμέσως μετά τις απονομές, θα ακολουθήσει after party στο Chalet του Χ.Κ. Καλαβρύτων με τους Blend Mishkin και B’n’C από Cast-a-Blast, να αναλαμβάνουν τα decks.

Αναλυτικά εδώ ο ειδικός κανονισμός του Red Bull Home Run.

Για πληροφορίες: https://win.gs/homerun #homerun