Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 24/02/2014 09:07

3rd Homegrown Event: From Dawn till Dawn - Snowboard Tricks vs. DJs in the Mix v.3

To φετινό battle θα είναι όπως το περιγράφει και ο τίτλος της εκδήλωσης: From Dawn till Dawn - Snowboard Tricks vs. DJs in the Mix v.3. Εντυπωσιακά κόλπα από ερασιτέχνες & επαγγελματίες snowboarders ‘κόντρα’ σε ένα ατελείωτο dj set με freestyle μουσικάρες. Όλα αυτά σε συνδιασμό με το χιονισμένο σκηνικό της παραμυθένιας Βασιλίτσας θα μας κρατήσουν ζεστούς από τις 10 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. Τι πιο τέλειο από το να βρίσκεσαι στις λευκές πλαγιές του βουνού μακρία από την πόλη, ανάμεσα σε φίλους, ακούγοντας καταπληκτικές μουσικές και παρακολουθώντας snowboard tricks & άλματα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Το τρίτο ετήσιο outdoor event της ομάδας homegrown θα γίνει φέτος το Σάββατο 1η Μαρτίου στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας. Το σκηνικό αλλάζει αφού θα υπάρχουν φώτα στο snowpark για όσους ‘ψήνονται’ να συνεχίσουν ...15 ώρες non stop μουσικές επιλογές από τους επιλεγμένους DJs της homegrown, με γεύσεις analogue vs. digital και την κονσόλα στημένη μπροστά από το Junkyard Snowpark της SLUT Boardshop.

Η είσοδος στο junkyard snowpark είναι ελεύθερη δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να συμμετέχουν στην κλήρωση για τα δώρα των χορηγών μας: Snowboard, hoodies, headwear pieces και άλλες εκλήξεις!

HOMEGROWN DJ LINE UP:
Crme1 (Loot DJs), Sugahspank! (DJ set & event commentator), Jef K (Casa Cocktail Bar), Blue Lagoon (Kormoranos), Subtekk, Chevy (6 D.O.G.S), Atari, TMast, George Apergis (Athens Voice, Soul Mag, Modular Expansion), Simos Ares cannibalradio.gr), Boogie Rockaz, Sopht Moos, SoulSeduction, Jazzy Chrissy

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ:
Για τους επισκέπτες που θα χρησιμοποιήσουν Ι.Χ. υπάρχει το Car Pooling service που δίνει την δυνατότητα να μοιραστεί ό,τι όχημα διαθέτει ο καθένας με άλλους επισκέπτες για οικονομικότερη αλλά και πιο οικολογική μεταφορά.

Για πληροφορίες: www.homegrown.gr
Facebook: From Dawn Till Dawn:  Snowboard Tricks vs. DJs in the Mix / VASILITSA, Homegrown Greece

Οι snowboarders κάτω των 18, που θα συμμετάσχουν, χρειάζονται απαραίτητα γονική συναίνεση.
Κρατάμε το βουνό καθαρό. Mε σεβασμό στη φύση πάνω από όλα!