Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 18/02/2014 12:32

Red Bull Home Run: Είσαι έτοιμος για τη μαζικότερη ski & snowboard κατάβαση;

Μόλις 10 μέρες έμειναν για το μεγαλύτερο ski & snowboard event στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων!

Σανίδα ή πέδιλα, κράνος, αποκριάτικη διάθεση και φυσικά ταχύτητα. Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεσαι για το Red Bull Home Run, το Σάββατο 1η Μαρτίου, στις 16:00, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Η αντίστροφη μέτρηση για τη μαζικότερη ski & snowboard κατάβαση που έγινε ποτέ στη χώρα, για ερασιτέχνες και pro λάτρεις του είδους, έχει ήδη ξεκινήσει.

Μπορεί οι online συμμετοχές να έκλεισαν την περασμένη εβδομάδα ωστόσο όσοι είναι της τελευταίας στιγμής, έχουν ακόμα μία ευκαιρία να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στον αγώνα καθώς την ημέρα του event θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις από τις 09:30 έως τις 14:00 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη βάση του Χ.Κ. Καλαβρύτων, όπου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι πάλι ακολούθησαν την ηλεκτρονική διαδικασία εγγραφής, έχουν διασφαλίσει τη συμμετοχή τους, ωστόσο θα πρέπει να έρθουν στο σημείο έως τις 11:00 για την επικύρωσή της και την παραλαβή αριθμού συμμετοχής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα, οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στο σημείο εκκίνησης, στην κορυφή της Στύγας ώστε στις 16:00 να έιναι έτοιμοι για την εκκίνηση του Red Bull Home Run: μια διαδρομή πίστας μήκους 3.210 μέτρων από την κόκκινη πίστα Νεφέλη στη βάση του Χ.Κ.Κ τους περιμένει για να αποδείξουν τις δυνάμεις τους. Το CU δίνει έξτρα ώθηση σε skiers και snowboarders, συνοδεύοντας το Red Bull #HomeRun, την πιο Restart κατάβαση που έγινε ποτέ σε χιονοδρομικό της Ελλάδας!

Χρηματικά έπαθλα θα δοθούν στους νικητές, δηλαδή στους τρεις πρώτους skiers και τους τρεις πρώτους snowboarders που θα περάσουν τη γραμμή του τερματισμού, αλλά και στις κυρίες που θα πάρουν βραβείο Fastest Female και στις δύο κατηγορίες, ενώ δώρα θα λάβουν από την Armada Skis, οι νικητές του ski και από την Ride οι νικητές της κατηγορίας snowboard. Παράλληλα, θα γίνουν κληρώσεις δώρων από το Χ.Κ.Κ. και τους υποστηρικτές του αγώνα για όλους τους συμμετέχοντες. Αμέσως μετά τις απονομές, θα ακολουθήσει after party στο Chalet του Χ.Κ. Καλαβρύτων με τους Blend Mishkin και B’n’C από Cast-a-Blast να αναλαμβάνουν τα decks.

Αναλυτικά εδώ ο ειδικός κανονισμός του Red Bull Home Run.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ
#homerun