Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 07/02/2014 11:39

Χθες η τελετή υποδοχής της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής στο Ολυμπιακό Χωριό

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, παραβρέθηκε στην τελετή υποδοχής της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής, στο Ολυμπιακό Χωριό.

«Είναι πράγματι μία μέρα γεμάτη Ελλάδα εδώ με την ομάδα μας. Αυτά τα παιδιά αγωνίζονται και έχουν ανταγωνιστές σκληρούς. Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε επιτυχίες, γιατί πάντοτε η ελληνική ψυχή ξεπερνάει όλα τα εμπόδια και γυρίζει στην πατρίδα με επιτυχίες» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, λίγο μετά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και την έπαρση της σημαίας.

Ο κ. Παπούλιας γνώρισε και συνομίλησε και με τους επτά αθλητές της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας την οποία παρουσίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ενώ μέλη της αποστολής τον ευχαρίστησαν, επειδή για πρώτη φορά αρχηγός του κράτους τιμά τη χειμερινή ολυμπιακή ομάδα.

Παρόντες επίσης στην τελετή υποδοχής των αθλητών ήταν ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΕ Μανώλης Κατσιαδάκης και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος υπογράμμισε τον ιδιαίτερο συμβολισμό και τη σημασία της ελληνικής συμμετοχής.

«Η πατρίδα μας υπηρετεί το ύψιστο καθήκον του θεματοφύλακα του ολυμπιακού ιδεώδους, του ολυμπιακού πνεύματος» ανέφερε ο κ. Ανδριανός, ο οποίος ευχήθηκε επιτυχία και ανταμοιβή των κόπων των αθλητών μπροστά στο μαγευτικό Ολυμπιακό Χωριό με θέα τον Καύκασο.

Γραφείο Τύπου ΕΟΕ