Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 14/01/2014 17:34

Λευκή εβδομάδα του Snow Report.


Λευκή Εβδομάδα. Απαραίτητη ή όχι? Αν υποθέσουμε ότι ο λανθασμένος και πρόχειρος τρόπος επικοινωνίας της - βγάζουμε στα μέσα ενημέρωσης την διάθεση να την εφαρμόσουμε και πράττουμε αναλόγως των αντιδράσεων - δεν την έχει ήδη καταδικάσει πριν ακόμα ξεκινήσει ως θεσμός, η απάντηση είναι σίγουρα ναι, είναι απαραίτητη, όχι όμως για την τόνωση του τουρισμού όπου και σίγουρα θα βοηθήσει άλλα για το ευ ζην των ίδιων των παιδιών μας.

Η επαφή τους με την φύση και κατ επέκταση με τον χειμερινό αθλητισμό είναι το ζητούμενο. Και για να γίνει αυτό κατανοητό από τους γονείς ώστε να μην την θεωρήσουν ως ένα ακόμα οικονομικό βάρος χρειάζονται συγκεκριμένα βήματα.

Ενημέρωση των καθηγητών και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων από ανθρώπους που ασχολούνται με το αντικείμενο, όπως προπονητές χειμερινών αθλημάτων, υπεύθυνοι χιονοδρομικών κέντρων, αλλά και άλλους που ασχολούνται με τον συγκεκριμένο τομέα είναι το πρώτο από αυτά τα βήματα και το πιο σημαντικό.

Εφόσον οι γονείς των παιδιών κατανοήσουν τι ακριβώς σημαίνει Λευκή Εβδομάδα, τότε προχωράμε σε περαιτέρω σχεδιασμό όσον αφορά την υποστήριξη της. Ειδικές τιμές από ξενοδοχεία, ταξιδιώτικά γραφεία χιονοδρομικά κέντρα, επιχειρήσεις εστίασης, επιχειρήσεις εκμάθησης αλπικών αθλημάτων και ενοικιάσεων εξοπλισμού είναι το επόμενο βήμα

Ως snowreport ελπίζουμε η Λευκή Εβδομάδα στην πορεία να γίνει αναπόσπαστο τμήμα της ζωής μας και για να γίνει αυτό απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από όλους μας.

Δ.Σαρίδης.