ΦΑΙΔΡΙΑΔΕΣ ΔΕΛΦΟΙ Hotel

Είδος:
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Τοποθεσία:
ΔΕΛΦΟΙ / ΧΙΟΝ. ΚΕΝ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
Διεύθυνση:
Παύλου & Φρειδερίκης 46, ΔΕΛΦΟΙ
Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων:
Μπάμπης Κουρελής
  Τηλέφωνο:
22650 82370
Fax:
2265083088
E-mail:
info@fedriades.com
Κατηγορία:
B
Αριθμός δωματίων:
23
Τιμή δίκλινου για καθ/νές σε ευρώ:
 
Τιμή δίκλινου για Σ/Κ σε ευρώ:
 
Το Ξενοδοχείο «Φαιδριάδες», βρίσκεται στο κέντρο των Δελφών, στον δρόμο με κατεύθυνση προς Αράχωβα. Είναι κοντά στους Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσείο.

Διαθέτει εκπληκτική Θέα στην κοιλάδα του Πλειστού με τον ελαιώνα και τον Κορινθιακό κόλπο, 21 ευρύχωρα δωμάτια και 3 καλόγουστες suites με μπαλκόνι και σάουνα.

Σημείο αναφοράς οι πλούσιοι κοινόχρηστοι χώροι, τα μεγάλα Σαλόνια του με το πετρόχτιστο Τζάκι και Bar. Δωρεάν σύνδεση στο Ιnternet, Wi-Fi, πολλά επιτραπέζια παιχνίδια, A/C, Κεντρική θέρμανση, Safe-boxes, Σεσουάρ, δορυφορική TV, Μπαλκόνια κτλ

Το εστιατόριο «Επίκουρος», έναντι του Fedriades, σε συνδυασμό με το άψογο service, προσφέρει μοναδική γευστική εμπειρία από ελληνική κουζίνα. Μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτά και κυρίως αληθινά σπιτικά φαγητά, δίπλα στη ζεστασιά του τζακιού, με την καταπληκτική θέα του Δελφικού τοπίου ιδιαίτερα την ημέρα ή κατά το ηλιοβασίλεμα.

Το χειμώνα είναι ιδανικά για χαλάρωμα και ανανέωση, κάνοντας βόλτες στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα (8χλμ), Επτάλοφο, SKI στον Παρνασσό (24 χλμ), χαζεύοντας ανέμελα στο όμορφο Γαλαξείδι (24 χλμ), επισκέπτοντας το μεταλλευτικό πάρκο vagonetto, εξερευνώντας τόσα άλλα λιγότερο γνωστά και γνήσια σημεία της Φωκίδας και γιατί όχι παίρνοντας «ενέργεια» από το Δελφικό Μαντείο!

Η θαυμάσια τοποθεσία σε συνδυασμό με το εξατομικευμένο και επαγγελματικό service, σας εξασφαλίζουν μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή στον «Ομφαλό της Γης».
Θέση στο χάρτη

Τελευταία ενημέρωση:
08/12/2011

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω αν ενδιαφέρεστε
να γίνει κράτηση μέσω του Snow Report:


ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ!

Ονομα:
Επώνυμο:
Αριθμός ατόμων:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Email:
Τύπος δωματίου:
Ημερομηνία άφιξης (ηη/μμ/εεεε):
Ημερομηνία αναχώρησης (ηη/μμ/εεεε):
Τυχόν ερωτήσεις/σχόλια: