OSTRA Menalon Luxury Suites

Είδος:
ΞΕΝΩΝΕΣ-STUDIO
Τοποθεσία:
ΑΝΩ ΚΑΡΔΑΡΑΣ / ΧΙΟΝ. ΚΕΝ. ΜΑΙΝΑΛΟ
Διεύθυνση:
ΑΝΩ ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΜΑΙΝΑΛΟΥ
Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων:
ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Τηλέφωνο:
27960-22743
Fax:
2710-241485
E-mail:
info@ostra.gr
Κατηγορία:
LUX
Αριθμός δωματίων:
7
Τιμή δίκλινου για καθ/νές σε ευρώ:
  110
Τιμή δίκλινου για Σ/Κ σε ευρώ:
  160
Το «OSTRA Menalon Luxury Suites» στον Άνω Καρδαρά - Λεβίδι Αρκαδίας, δημιουργήθηκε για να προσφέρει φιλοξενία και εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Επιλέξτε μία κατοικία-σουίτα ανάλογα με τη διάθεσή σου. Αριστοκρατική η Σμαραγδί, ανάλαφρες η Θαλασσί και η Βανίλια, αρχοντικές η Πορφυρή και η Καστανή και ιδιαίτερες η Λεβάντα και η Μελί, όλες τους όμως έντονα ατμοσφαιρικές και πολυτελείς.
Αυτόνομες και πλήρως εξοπλισμένες οι κατοικίες-σουίτες, είναι διακοσμημένες με έπιπλα αντίκες και διαθέτουν κουζίνα, τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, δορυφορική TV, δωρεάν WiFi, χρηματοκιβώτιο, λουτρό-jacuzzi και όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας πρωινό.

Στη σκιά των ελάτων του μυθικού βουνού, μόλις επτά χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο Οστρακίνα στο Μαίναλο, το «OSTRA Menalon Luxury Suites» σας φέρνει σε επαφή με τη μαγευτική φύση. Και αν θέλετε δράση στο χιόνι, όλα είναι δίπλα σας!
Τα αρκαδικά βουνά, εκτός από σκι, είναι ιδανικά για πεζοπορικές διαδρομές (μονοπάτι Ε4), ποδηλασία, αλλά και για δραστηριότητες στους ποταμούς Λούσιο και Αλφειό.
Σε μία έντονη ημέρα, δώστε εσείς το τέλος που επιθυμείτε. Χαλαρώστε και διασκεδάστε μέσα στη θαλπωρή και στην αισθητική ποιότητα της κατοικίας που επιλέξατε. Ένας χώρος που γίνεται δικός σας, για να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές!

Βανίλια
Αφεθείτε στην μαγεία της Βανίλιας και τονώστε ενεργειακά τον οργανισμό σας. Απολαύστε τη θεραπευτική γαλήνη που προσφέρει η μοναδική αίσθηση αυτής της σουίτας δίπλα στη θέα του Μαινάλου.

Θαλασσί
Αποτυπώνοντας το μπλε του ουρανού, το κόσμημα αυτό θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας και θα σας ταξιδέψει στον μυθικό κόσμο της Αρκαδίας. Αφεθείτε στο μαγικό Θαλασσί.

Καστανό
Η ομορφιά του δάσους, πλημμυρίζει την πανέμορφη αυτή Καστανή κατοικία. Θα σας μαγέψει με την ζεστή της ατμόσφαιρα και θα σας ξεναγήσεις στους μύθους και τους θρύλους της περιοχής.

Λεβάντα
Με την απαλή και νοσταλγική διάθεση της Λεβάντας, διαλέξτε να ζήσετε ένα παραμύθι που θα είστε εσείς οι πρωταγωνιστές!

Μελί
Θυμίζοντας το σπάνιο Μέλι του Μαινάλου τα χρώματα της σουίτας θα σας ταξιδέψουν στην αγνότητα της αυθεντικής και παντοδύναμης φύσης!

Πορφυρό
Το χρώμα της ζωής, σας περιμένει για να αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας. Το Πορφυρό είναι μια όαση δύναμης, σχεδόν θαυματουργής! Η ζεστασιά των αισθήσεων θα σας κυριεύσει.

Σμαραγδί
Με χρώματα από τις φωτεινές ανταύγειες της καταπράσινης φύσης του Μαινάλου, το Σμαραγδί θα σας φιλοξενήσει μοναδικά, χαρίζοντάς σας έναν φιλόξενο χώρο διαμονής υψηλής αισθητικής.
Κινητό τηλ. επικοινωνίας: 6977286811:
Τελευταία ενημέρωση:
14/11/2014

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω αν ενδιαφέρεστε
να γίνει κράτηση μέσω του Snow Report:


ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ!

Ονομα:
Επώνυμο:
Αριθμός ατόμων:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Email:
Τύπος δωματίου:
Ημερομηνία άφιξης (ηη/μμ/εεεε):
Ημερομηνία αναχώρησης (ηη/μμ/εεεε):
Τυχόν ερωτήσεις/σχόλια: