AZANIAS CHALET

Είδος:
ΞΕΝΩΝΕΣ-STUDIO
Τοποθεσία:
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ / ΧΙΟΝ. ΚΕΝ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Διεύθυνση:
2ο ΧΛΜ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - Χ.Κ. - 13 χλμ από το Χιονοδρομικό
Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων:
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Τηλέφωνο:
2692029100-6976401101
Fax:
 
E-mail:
chalet@azanias.gr
Κατηγορία:
 
Αριθμός δωματίων:
Τιμή δίκλινου για καθ/νές σε ευρώ:
 
Τιμή δίκλινου για Σ/Κ σε ευρώ:
 
Ατμόσφαιρα παραδοσιακού βουνίσιου εξοχικού, τοπικές λιχουδιές, Jacuzzi με θέα την φύση των Καλαβρύτων, κεράκια και αναμμένο τζάκι που κάνουν την διαμονή σας μαγική.

Ο ξενώνας συνδυάζει εγκαταστάσεις ενός παραδοσιακού chalet με σύγχρονο εξοπλισμό και διακόσμηση σε ζεστούς τόνους από φυσικά υλικά που αγκαλιάζουν όλες τις αισθήσεις.

Φιλοξενεί τους επισκέπτες στα επτά αυτόνομα διαμερίσματά του, τα οποία είναι δύο επιπέδων και επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. Διαθέτουν όλα αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, καθιστικό με τζάκι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Ανάλογα με τον τύπο τους, τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο μέχρι τέσσερα άτομα.

Η ιδανική θέα από όλα τα δωμάτια στον κάμπο των Καλαβρύτων και στις ελατόφυτες πλαγιές του Χελμού συνδυάζεται με υψηλής αισθητικής εσωτερικό με αναπαυτικούς καναπέδες, απαλούς χρωματισμούς και lounge αίσθηση.

Η εμπειρία στην σουίτα του Azania’s θα μείνει αξέχαστη ακόμα και στους πιο απαιτητικούς: Jacuzzi μέσα στο δωμάτιο με θέα την φύση των Καλαβρύτων, δίπλα από το λαμπερό τζάκι, με χαλαρή μουσική και το ρομαντικό φως των κεριών.

Αυτό που είναι διαφορετικό στο Chalet Azania’s είναι η μοναδική αίσθηση ότι βρίσκεστε στο δικό σας εξοχικό σπίτι.

Κάθε διαμέρισμα είναι εφοδιασμένο με νοστιμιές και γεύσεις που θα βρείτε κατά την άφιξη σας και ανανεώνονται καθημερινά. Οι λιχουδιές που παρέχει το chalet είναι κατάλληλες για να σας δώσουν δύναμη και ενέργεια ώστε να απολαύσετε την φύση, την εκδρομή ή το σκι. Γάλα, φρούτα, σάντουιτς και τοστ, φυσικοί χυμοί, ποικιλία από καφέ και ροφήματα του βουνού, μέλι από τον Χελμό, γιαούρτι και πολλά άλλα αγαθά μπορείτε να καταναλώσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να δεσμεύεστε από τα ωράρια του πρωινού.
Θέση στο χάρτη

Τελευταία ενημέρωση:
29/10/2015