ΝΗΝΕΜΙΑ RESORT

Είδος:
ΞΕΝΩΝΕΣ-STUDIO
Τοποθεσία:
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ / ΧΙΟΝ. ΚΕΝ. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Διεύθυνση:
ΠΟΤΑΜΙΑ -ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων:
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ -ΓΡΥΠΑΡΗ ΔΗΜ
  Τηλέφωνο:
2237024614- 6944841493
Fax:
2237024814
E-mail:
info@ninemia.gr
Κατηγορία:
 
Αριθμός δωματίων:
Τιμή δίκλινου για καθ/νές σε ευρώ:
 
Τιμή δίκλινου για Σ/Κ σε ευρώ:
 
Κρυμμένο μέσα σε ένα αγνό και καταπράσινο τοπίο, το ΝΗΝΕΜΙΑ BUNGALOWS RESORT με πλήθος παροχών δίνει νόημα στις διακοπές!
Εγκαταλείποντας τους βοριάδες της Μυκόνου οι ιδιοκτήτες του συγκροτήματος βρήκαν την ΝΗΝΕΜΙΑ τους στην πιο πράσινη γωνιά της Ελλάδος. Σε μια έκταση 15 στρεμμάτων πέντε ανεξάρτητες κατοικίες με διαφορετικά ονόματα και ύφος, εγγυώνται φιλοξενία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Οι ατμοσφαιρικοί χώροι θα σας μεταφέρουν σε άλλες εποχές, καθώς θα ξαπλώνετε στα κρεβάτια με ουρανό και θα κάθεστε μπροστά από το τζάκι.Η ζεστασιά του ξύλου, οι μυρωφιές της φύσης και οι γεύσεις από τα παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού θα σας κάνουν να oνειρέυεστε. Σύγχρονες ανέσεις και παροχές, όπως το υδρομασάζ θα σας επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Ο ολοκαίνουριος χώρος υποδοχής με το cafe-bar είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσετε με ένα ρόφημα ή ένα ποτό.
Το κτήμα ΝΗΝΕΜΙΑ είναι το ιδανικότερο μέρος γαι ένα ρομαντικό περίπατο γύρω από την λίμνη με τα χρυσόψαρα ή μέχρι τον παραπλήσιο Καρπενισιώτη ποταμό ή ακόμα και για να παίξουν ξέγνοιαστα και ανέμελα τα παιδιά μακριά από κάθε κίνδυνο.
Στην οργανωμένη παιδική χαρά θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους, ενώ μπορούν να επιδοθούν σε αγώνες μπάσκετ, πινγκ-πονγκ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου στο μίνι 5Χ5. Το ξενοδοχείο σας παρέχει, επίσης, ποδήλατα για να κάνετε βόλτες και να απολάυσετε τη φύση. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να οργανώσετε το δικό σας γεύμα χρησιμοποιώντας τα barbeque και τα ετοιμάστε το φαγητό σας σε ενά ξεχωριστό περιβάλλον.
Θέση στο χάρτη

Τελευταία ενημέρωση:
03/11/2022