ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΓΙΑΝΝΟΡΕΜΑ

Είδος:
ΞΕΝΩΝΕΣ-STUDIO
Τοποθεσία:
ΛΙΒΑΔΙ / ΧΙΟΝ. ΚΕΝ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
Διεύθυνση:
ΛΙΒΑΔΙ ΑΡΑΧΩΒΑΣ
Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων:
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ
  Τηλέφωνο:
2267031485
Fax:
 
E-mail:
info@agiannorema.gr
Κατηγορία:
 
Αριθμός δωματίων:
Τιμή δίκλινου για καθ/νές σε ευρώ:
 
Τιμή δίκλινου για Σ/Κ σε ευρώ:
 
Ο νεόκτιστος Ξενώνας «Αγιαννόρεμα» βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το κέντρο της κοσμοπολίτικης Αράχωβας, πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο.
Η ιδανική τοποθεσία, με θεά στα έλατα και το λιβάδι, το άψογο σέρβις, οι προσφερόμενες υπηρεσίες, αλλά και η μοναδική διαφορετική διακόσμηση κάθε δωματίου, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών, προσφέροντας μια αξέχαστη διαμονή Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με Coco-mat στρώματα, μαξιλάρια και σεντόνια,πετσετες τα οποία σε συνδυασμό με το κλίμα της περιοχής, θα σας προσφέρουν το καλύτερο ύπνο της ζωής σας.
Ο ξενώνας αποτελείται συνολικά από επτά δωμάτια, καθένα από τα οποία έχει το όνομα ενός λουλουδιού. Συνδυάζοντας άψογα το κλασικό και το μοντέρνο στυλ, κάθε δωμάτιο έχει διαφορετικό ύφος στην επίπλωση και τη διακόσμηση.
Προκειμένου ο επισκέπτης να εξασφαλίσει πέρα από την αισθητική του ευχαρίστηση και άνετη διαμονή. Η αίσθηση θαλπωρής και ζεστασιάς, θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας και θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για χαλάρωση και ξεκούραση.
Σε έναν χώρο πέντε στρεμμάτων, περιστοιχισμένο από οπωροφόρα δέντρα και έλατα, μπορείτε να περπατήσετε στον κήπο και τη μεγάλη αυλή, ξεκινώντας από εκεί τη βόλτα σας στο μαγευτικό τοπίο που σας περιβάλλει. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ασφάλεια, καθώς ο χώρος είναι περιφραγμένος από πέτρινο φράχτη, χωρίς τον φόβο να διαφύγουν της επίβλεψής σας. Στη διάθεσή σας θα βρείτε ένα μεγάλο και ευρύχωρο πάρκινγκ, ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες του επισκέπτη.
Κάθε πρωί, μπορείτε να ξεκινήσετε τις δραστηριότητες της ημέρας σας με ένα πλούσιο πρωινό από το μπουφέ μας, απολαμβάνοντας τοπικές λιχουδιές και πολλα διαφορετικα ηδη σπιτικά κέικ της Άννας..
Σας καλωσορίζουμε και σας υποσχόμαστε να απολαύσετε κάθε στιγμή των διακοπών ή της απόδρασής σας.
Καλή περιήγηση στο site μας και καλή διαμονή!
Θέση στο χάρτη

Τελευταία ενημέρωση:
25/11/2022

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω αν ενδιαφέρεστε
να γίνει κράτηση μέσω του Snow Report:


ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ!

Ονομα:
Επώνυμο:
Αριθμός ατόμων:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Email:
Τύπος δωματίου:
Ημερομηνία άφιξης (ηη/μμ/εεεε):
Ημερομηνία αναχώρησης (ηη/μμ/εεεε):
Τυχόν ερωτήσεις/σχόλια: