ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ - ΕΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Είδος:
ΞΕΝΩΝΕΣ-STUDIO
Τοποθεσία:
ΜΑΙΝΑΛΟ / ΧΙΟΝ. ΚΕΝ. ΜΑΙΝΑΛΟ
Διεύθυνση:
ΜΑΙΝΑΛΟ
Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων:
 
  Τηλέφωνο:
Fax:
 
E-mail:
notisbas@hotmail.com
Κατηγορία:
 
Αριθμός δωματίων:
Τιμή δίκλινου για καθ/νές σε ευρώ:
 
Τιμή δίκλινου για Σ/Κ σε ευρώ:
 
Tο ορειβατικό καταφύγιο του Μαινάλου "Πάνος Αλεξόπουλος" βρίσκεται στο Νομό Αρκαδίας στο οροπέδιο της Οστρακίνας σε υψόμετρο 1600 μέτρα, κάτω από την υψηλότερη κορυφή του Μαινάλου (Προφήτης Ηλίας 1981μ). Η πρόσβαση στο χώρο του καταφυγίου είναι εύκολη με αυτοκίνητο καθώς καταλήγει σε άνετο και διαμορφωμένο parking.

Το καταφύγιο διαθέτει 3 δωμάτια οκτάκλινα, 1 εξάκλινο και 1 τετράκλινο. Κάθε δωμάτιο διαθέτει σεντόνια, μαξιλαροθήκες και κουβέρτες. Επίσης, διαθέτει μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία στο οποιο μπορείτε να απολαύσετε οποιοδήποτε ρόφημα ή φαγητό. Επιπρόσθετα, το καταφύγιο διαθέτει οργανωμένη κουζίνα και κατόπιν συνεννοήσεως με το φύλακα οι διανυκτερεύοντες μπορούν να απολαύσουν το φαγητό της αρεσκείας τους. Οι τουαλέτες και το ντους βρίσκονται εντός του κτιρίου. Σημειώνεται ότι το καταφύγιο έχει ρεύμα, κεντρική θέρμανση, μεγάλο τζάκι στο σαλόνι και ζεστό νερό.

Σημειώσεις:
1) Το καταφύγιο έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 50 άτομα ενώ διαθέτει και χώρο για τοποθέτηση σκηνών.
2) Το καταφύγιο μπορεί να γίνει αφετηρία ή τερματισμός ποικίλων πεζοπορικών ή ποδηλατικών διαδρομών.
3) Παρέχεται η δυνατότητα φιλοξενίας καθημερινές, καθώς και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου κατόπιν πάντα συνεννοησεώς.
Θέση στο χάρτη

Τελευταία ενημέρωση:
26/10/2021