AΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΡΔΟΠΑΤΗ

Είδος:
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Τοποθεσία:
ΔΑΡΑΣ / ΧΙΟΝ. ΚΕΝ. ΜΑΙΝΑΛΟ
Διεύθυνση:
ΜΑΙΝΑΛΟ
Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων:
ΚΟΡΔΟΠΑΤΗ ΑΝΤΩΝΙΑ
  Τηλέφωνο:
27960-41275, 6978134574
Fax:
2710-234879
E-mail:
info@arhontiko-kordopati.gr
Κατηγορία:
 
Αριθμός δωματίων:
Τιμή δίκλινου για καθ/νές σε ευρώ:
  54
Τιμή δίκλινου για Σ/Κ σε ευρώ:
  68
Ο παραδοσιακός μας ξενώνας βρίσκεται στην Ορεινή Αρκαδία, στο κέντρο του χωριού Δάρα και σε υψόμετρο 900 μ., μόλις 185χλμ. από την Αθήνα και σε απόσταση αναπνοής από το Λεβίδι και την Βυτίνα (14χλμ).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της «διαλεκτικής» σχέσης που αναπτύσσουν η υψηλή αισθητική και το πατροπαράδοτο, το συγκρότημα κατοικιών «Αρχοντικό Κορδοπάτη» με οικολογικό προσανατολισμό διαθέτει 10 κατοικίες (9 μονόχωρες και 1 δίχωρη), φιλοτεχνημένες με δικό τους χαρακτήρα και τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς που αποτελούν αυθεντικό απόσταγμα της ιστορίας και της αρχιτεκτονικής του τόπου.

Επιπλέον το παλιό εργαστήρι τσαρουχιών του προπάππου της οικογένειας μεταμορφώθηκε σε ένα φιλόξενο καθιστικό με τζάκι διακοσμημένο με την τεχνοτροπία ξερολιθιάς και ένα μικρό μπαράκι για στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, κάτι που λίγοι παραδοσιακοί ξενώνες μπορουν να προσφέρουν...

Το Αρχοντικό μας, ένα από τα πιο αυθεντικά ξενοδοχεία της Ορεινής Αρκαδίας, εγγυάται διακοπές στη φύση και διαμονή χωρίς ποιοτικούς συμβιβασμούς. Συνδυάζει την ζεστασιά ενός οικογενειακού ξενοδοχείου με την σύγχρονη αντίληψη παροχής υπηρεσιών, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποκτώντας ολοένα και περισσότερους φανατικούς επισκέπτες.

Αποτελεί μοναδική θέση στο κέντρο πολλών δραστηριοτήτων, διαδρομών και εξερευνήσεων και είναι ιδανική βάση για κοντινές εξορμήσεις στο Χιονοδρομικό του Μαινάλου, στο Λεβίδι, στη Βυτίνα, στην Δημητσάνα αλλά και σε όλα τα χωριά του ορεινού όγκου του Μαινάλου.

Μπορεί έξω η θερμοκρασία να φλερτάρει με το μηδέν το Αρχοντικό μας όμως εγγυάται τα πιο ζεστά και φιλόξενα βράδια...
Θέση στο χάρτη

Τελευταία ενημέρωση:
03/11/2022

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω αν ενδιαφέρεστε
να γίνει κράτηση μέσω του Snow Report:


ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ!

Ονομα:
Επώνυμο:
Αριθμός ατόμων:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Email:
Τύπος δωματίου:
Ημερομηνία άφιξης (ηη/μμ/εεεε):
Ημερομηνία αναχώρησης (ηη/μμ/εεεε):
Τυχόν ερωτήσεις/σχόλια: