ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Είδος:
ΞΕΝΩΝΕΣ-STUDIO
Τοποθεσία:
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ / ΧΙΟΝ. ΚΕΝ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Διεύθυνση:
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων:
Γιάννης Χελιώτης
  Τηλέφωνο:
2692023600
Fax:
2692024601
E-mail:
info@georgiosv.gr
Κατηγορία:
 
Αριθμός δωματίων:
10
Τιμή δίκλινου για καθ/νές σε ευρώ:
 
Τιμή δίκλινου για Σ/Κ σε ευρώ:
 
Ο ''Ξενώνας Αφροδίτη'' χτίστηκε σε υψόμετρο 950 μέτρων, στρατηγικά τοποθετημένος μέσα στο ελατόφυτο δάσος της οροσειράς του Χελμού και λίγα χιλιόμετρα απο το χιονοδρομικό κέντρο και την ιστορική πόλη των Καλαβρύτων. Στόχος των ιδιοκτητών είναι η απόλυτη εναρμόνιση της φιλοξενίας με το φυσικό περιβάλλον και η διατήρηση της γαλήνης που απλόχερα μας προσφέρει η μητέρα φύση.

Ο ξενώνας αποτελείται απο 6 σουίτες και 4 δωμάτια που συνδυάζουν την εμπειρία μιας ξεχωριστής διαμονής με τη μαγεία του τοπίου και, τη σύγχρονη αρχιτεκτονική με τα παραδοσιακά υλικά. Με γήινα χρώματα στη διακόσμηση, σε μια τοποθεσία που κυριολεκτικά κλέβει την ανάσα, σαν βεράντα με θέα τα Καλάβρυτα και το Χιονοδρομικό κέντρο, ο ξενώνας Αφροδίτη παρέχει όλες εκείνες τις υπηρεσίες απλά για να υποστηρίξει όλα όσα απλόχερα μας δίνονται.

Χαλαρώστε, περπατήστε μέσα στο δάσος με συντροφιά τα ελάφια μας, αναζωογονηθείτε, εξερευνήστε, γευτείτε το παραδοσιακό πρωινό με φρέσκα τοπικά προϊόντα και πιάτα που ετοιμάζονται από τους ιδιοκτήτες εκείνη τη στιγμή, διασκεδάστε και ακούστε τους ήχους του δάσους που ίσως έχετε ξεχάσει από τα παιδικά σας χρόνια ή που δεν έχετε ακούσει ποτέ ως τώρα.

Όσοι γνωρίζετε μάλλον έχετε ήδη κλείσει πονηρά το μάτι..

Θέση στο χάρτη

Τελευταία ενημέρωση:
20/12/2012

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω αν ενδιαφέρεστε
να γίνει κράτηση μέσω του Snow Report:


ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ!

Ονομα:
Επώνυμο:
Αριθμός ατόμων:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Email:
Τύπος δωματίου:
Ημερομηνία άφιξης (ηη/μμ/εεεε):
Ημερομηνία αναχώρησης (ηη/μμ/εεεε):
Τυχόν ερωτήσεις/σχόλια: