Για όλους τους επισκέπτες μας που η κράτηση τους προέρχεται απο το site του snowreport.gr, καθώς και οι κάτοχοι της snowreport card, έκπτωση 10% στην τιμή του δωματίου.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΑΒΕΡΝΑ ''ΧΑΝΙ ΖΗΣΗ''

Είδος:
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Τοποθεσία:
ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ / ΧΙΟΝ. ΚΕΝ. ΠΗΛΙΟ
Διεύθυνση:
ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ
Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
  Τηλέφωνο:
2428096414-96427-96426
Fax:
2428096414
E-mail:
info@hanizisi.com
Κατηγορία:
 
Αριθμός δωματίων:
Τιμή δίκλινου για καθ/νές σε ευρώ:
 
Τιμή δίκλινου για Σ/Κ σε ευρώ:
 
Το ξενοδοχείο-ταβέρνα "Χάνι Ζήση" διαθέτει 33 δωμάτια, ανάμεσά τους και σουίτες με τζακούζι και τζάκι. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί στα Χάνια Πηλίου, 2 χλμ από το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, "Αγριόλευκες". Το ξενοδοχείο είναι Γ' κατηγορίας 2 αστέρων,έχει ανακαινιστεί τελευταία φορά πριν 3 χρόνια και διατηρεί έναν παραδοσιακό χαρακτήρα.Οι τιμές μας ξεκινούν από τα 40 ευρώ το απλό δίκλινο με πρωινό, ενώ οι τιμές στις σουίτες είναι 80 ευρώ επίσης με πρωινό( οι σουίτες είναι δίκλινες). Στο ξενοδοχείο υπάρχουν και τρίκλινα δωμάτια. Τώρα μπορείτε να βλέπετε τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή και την webcamera με Live εικόνα στην διεύθυνσή: http://users.forthnet.gr/ath/solontsaks/ Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κεντρική θέρμανση, μπάνιο (με ντους),τηλεόραση, μίνι μπαρ,τηλέφωνο, μπαλκόνι ή παράθυρο. Στις παροχές του δωματίου εκτός απο το πρωινό, είναι και η καθημερινή καθαριότητα. Στο χώρο του ξενοδοχείου προσφέρεται δωρεάν ασύρματο δίκτυο Internet. Επίσης, στις δύο σάλες του ξενοδοχείου μπορείτε να απολάυσετε τις πηλιορίτικες παραδοσιακές συνταγές της ταβέρνας μας πλάι στο τζάκι, τον καφέ σας, το γλυκό σας, ή το ποτό σας. Το ξενοδοχείο απέχει 2km από το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, (απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο). Επίσης διαθέτουμε άνετο χώρο πάρκινγκ για τα οχήματα σας. Ο δρόμος του ξενοδοχείου αποχιονίζεται συνεχώς κατά τη διάρκεια της όποιας κακοκαιρίας και από μηχάνημα αποχιονισμού του ξενοδοχείου. Τώρα πλέον μπορείτε να παρακολουθείτε τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή, καθώς και live εικόνα από την webcamera που υπάρχει στο ξενοδοχείο στην διεύθυνση: http://users.forthnet.gr/ath/solontsaks/
Για όλους τους επισκέπτες μας που η κράτηση τους προέρχεται απο το site του snowreport.gr, καθώς και οι κάτοχοι της snowreport card, έκπτωση 10% στην τιμή του δωματίου.
Θέση στο χάρτη

Τελευταία ενημέρωση:
10/02/2022

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω αν ενδιαφέρεστε
να γίνει κράτηση μέσω του Snow Report:


ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ!

Ονομα:
Επώνυμο:
Αριθμός ατόμων:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Email:
Τύπος δωματίου:
Ημερομηνία άφιξης (ηη/μμ/εεεε):
Ημερομηνία αναχώρησης (ηη/μμ/εεεε):
Τυχόν ερωτήσεις/σχόλια: