Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 11/09/2017 10:34

Ετήσια Οικογενειακή Κάρτα Χ.Κ. Καλαβρύτων για τη σεζόν 2017-2018

Προσφορά στα 390 ευρώ μόνο online μέχρι 30 Σεπτεμβρίου

Εκπτωτική ετήσια οικογενειακή κάρτα χιονοδρομίας στο Χ.Κ.Καλαβρύτων, για την χειμερινή περίοδο 2017-2018 μόνο με 390 ευρώ, ανεξαρτήτως αριθμού μελών της οικογένειας!!
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων πλέον βρίσκεται πιο κοντά σας από ποτέ!!   Με την ολοκλήρωση του νέου αυτοκινητόδρομου Αθηνών - Πατρών γίνεται το Χιονοδρομικό με την γρηγορότερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση από την Αθήνα με το 75% της διαδρομής να είναι σε κλειστό, ασφαλή αυτοκινητόδρομο (Ολυμπία Οδός).
Με μόνο 390 ευρώ, ολόκληρη η οικογένειά σας απολαμβάνει μια ολόκληρη σεζόν στις χιονισμένες πλάγιές του Χελμού! Χαρίστε στην οικογένειά σας αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.
Η προσφορά απευθύνεται μόνο σε on-line αγορές, μέσα από το kalavrita-ski.gr, ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2017 και είναι μόνο για προσωπική χρήση και όχι επαγγελματική, σύμφωνα με τον κανονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου.
Μπείτε στο site, συμπλήρωστε τα στοιχεία σας και οι κάρτες σας, θα σας αποσταλούν ταχυδρομικά, χωρίς επιβάρυνση, εκεί που επιθυμείτε! Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, πλέον είναι ο πιο κοντινός σας χειμερινός προορισμός και η χειμερινή απόλαυση, πλέον γίνεται ακόμη πιο εύκολη και οικονομική, για ολόκληρη την οικογένειά σας!