Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της επιλεγμένης ομάδας του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων που αποτελείται από Έλληνες snowboarders, filmers και φωτογράφους. Πρόκειται για την Helmos Mtn Team που δημιουργήθηκε φέτος για πρώτη φόρα στην Ελλάδα με σκοπό την υποστήριξη της freestyle σκηνής και την ευρύτερη προβολή του snowboard.

H πρωτοποριακή αυτή ενέργεια γίνεται σε συνδυασμό με την παρουσίαση του οργανωμένου SNOWPARK που λειτουργεί για δεύτερη χρονιά στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων αγγίζοντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και το πιο οργανωμένο SNOWPARK στην Ελλάδα και είναι εξοπλισμένο με εμπόδια που θα ευχαριστήσουν εδικούς και αρχάριους του snowboard αλλά και του σκι. Η λειτουργία του γίνεται από τους έμπειρους υπευθύνους του χιονοδρομικού κέντρου για το πάρκο και την ομάδα FuNbaG by riders ενώ η είσοδος είναι δωρεάν με την έκδοση του εισιτηρίου για το χιονοδρομικό.

Η παρουσίαση της ομάδας snowboard και του πάρκου θα γίνει το Σαββάτο 28 Ιανουαρίου στις 12:00 και θα ακολουθήσει Snowboard session. Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων θα παρατείνει τη λειτουργία του την ημέρα αυτή μέχρι τις 18:00 και μετά θα ακολουθήσει DJ πάρτι στο σαλέ.