Το συγκρότημα ΔΡΥΑΔΕΣ αποτελείται από 16 ανεξάρτητες πέτρινες κατοικίες σε έκταση 17 περίπου στρεμμάτων. Απέχει μόλις 600 μέτρα από τον οικισμό του Πολύδροσου και βρίσκεται σε προνομιακή θέση με πανοραμική θέα στον κάμπο και τα γύρω βουνά. Η τοποθεσία είναι ιδανική για εξοχικές κατοικίες μέσα σε καταπράσινο περιβάλλον προσφέροντας ξεκούραση και αναζωογόνηση όλες τις εποχές του χρόνου.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση κάθε φωτογραφίας

Η πλησιέστερη διαδρομή είναι από τον κόμβο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας με την ένδειξη "Κάστρο-Ορχομενός" απ' όπου απέχει μισή ώρα. Το χωριό έχει πυκνή βλάστηση καθώς επίσης πηγές και τρεχούμενα νερά. Τα έλατα και τα πεύκα δημιουργούν ένα κλίμα εξαιρετικό για αναψυχή, ξεκούραση και αναζωογόνηση προσφέροντας ένα περιβάλλον δροσερό και ευχάριστο τους καλοκαιρινούς μήνες. Το χειμώνα είναι πραγματικό ορμητήριο για το χιονοδρομικό κέντρο με δημόσιο δρόμο που εκχιονίζεται ανελλιπώς, προσφέροντας εύκολη και σύντομη πρόσβαση στους σκιέρ. Η απόσταση είναι μόλις 17χλμ. Το Πολύδροσο συνδέεται με άρτιο οδικό δίκτυο με τις περιοχές της Αράχοβας και των Δελφών καθώς επίσης και με τις παραλίες της Λαμίας και της Ιτέας. Μία ώρα και 30 λεπτά είναι η απόσταση από την Αθήνα, τριάντα λεπτά από τη Λαμία και σαράντα λεπτά από την Ιτέα.

Οι κατοικίες είναι 89μ² & 113μ². Διαθέτουν -μεταξύ άλλων- ξύλινα σουηδικά κουφώματα με ειδικά κρύσταλλα, άριστη θερμομόνωση και φυσικά τζάκι. Ξύλινες στέγες με ειδικές μεμβράνες και θερμομόνωση, διπλό ξύλινο μεσοπάτωμα, εξωτερικούς τοίχους από λιθοδομή και ξύλινη εσωτερική σκάλα. Διαθέτουν επίσης ενεργοποίηση θέρμανσης και φωτισμού τηλεφωνικά, καμπίνα υδρομασάζ και WC ξένων.

Μεσιτικό γραφείο: REMAX Real Estate 4YOU, Λεωφ. Μαραθώνος 60, Άνοιξη Αττικής, Τ.Κ. 14569,
Τηλ. 210 8145610, Fax 210 6216262, E-mail remax-4you@ath.forthnet.gr