Use Klaoudatos Ski Bus
-->
Δημοσιεύθηκε: 22/02/2017 12:49

3ήμερο Κ. Δευτέρας με ski, snowboard στο Χ.Κ.Φαλακρού+ Καρναβάλι Ξάνθης

Εκπτωση στους κατόχους της snow report card. Ισχύει μέχρι 23/02

Ένα διαφορετικό 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας για επίσκεψη στη Βόρεια Ελλάδα με το ekdromes club! Η διαμονή μας θα είναι στη Δράμα και από εκεί θα επισκεφτούμε ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας, το Φαλακρό για 2 μέρες ski & snowboard. Τη Κυριακή θα παρακολουθήσουμε το διάσημο καρναβάλι της Ξάνθης και θα γνωρίσουμε τη πανέμορφη γραφική πόλη.
Περιλαμβάνονται:
Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο από/προς Αθήνα και κατά την διάρκεια της εκδρομής
2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στη Δράμα
Ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό σερβιριστό) Σάββατο & Κ.Δευτέρα
Επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού (Σάββατο & Κ. Δευτέρα)
Ημερήσια εκδρομή στο καρναβάλι της Ξάνθης
Διοργάνωση εκδρομής από έμπειρο τουριστικό πρακτορείο, ΦΠΑ
Συνοδοί - Βοηθοί εκδρομής

Δραστηριότητες

Ski & Snowboard στο χιονοδρομικό Φαλακρού:
Το Χιονοδρομικό Κέντρο βρίσκεται στο ομώνυμο όρος Φαλακρό σε υψόμετρο από 1615 μ. έως 2232 μ. και απέχει 44χλμ. από την πόλη της Δράμας και 110 από τις Σέρρες. Eίναι το βορειότερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας με τη μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας καθώς η γεωγραφική του θέση εξασφαλίζει άφθονο χιόνι όλο το χειμώνα. Λειτουργούν 4 συρόμενοι αναβατήρες, 1 τετραθέσια εναέρια αποσυμπλεκόμενη καρέκλα (μήκους 1500 μ.), 1 εναέρια διθέσια καρέκλα και 3 baby lifts.
Το χιονοδρομικό έχει σύνολο 20 πίστες για όλα τα επίπεδα, διαθέτει 3 σαλέ, (τα δύο στην βάση του χιονοδρομικού και το άλλο στον τερματισμό του τετραθέσιου αναβατήρα) στο ένα από τα σαλέ βάσης λειτουργεί εστιατόριο. Επίσης διαθέτει καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού, σχολές εκμάθησης, καντίνες, ιατρείο και ευρύχωρο parking.
Τα μέλη που είχαν συμμετάσχει στην εκδρομή του Πηλίου και θα μείνουν αποκλειστικά σε Τρίκλινο δωμάτιο, έχουν δώρο 2 ημερήσιες κάρτες για το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού!


Καρναβάλι της Ξάνθης & κάψιμο του Τζάρου
Το Ξανθιώτικο Καρναβάλι είναι από τα πλέον φημισμένα στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Κάθε χρόνο στην περίοδο του τριωδίου διοργανώνονται δεκάδες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Κορυφαία στιγμή των εορτών αποτελούν οι καρναβαλικές παρελάσεις που γίνονται το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από την Καθαρά Δευτέρα. Χιλιάδες καρναβαλιστές ξεχύνονται στους δρόμους για να παρελάσουν μαζί με δεκάδες άρματα, μετά το πέρας της παρέλασης πραγματοποιείται το κάψιμο του τζάρου στο ποτάμι της πόλης, ένα έθιμο που κρατά από τα αρχαία χρόνια.

Κόστος εκδρομής & δωμάτια (Η προσφορά ισχύει μέχρι αύριο)
Τύπος δωματίου: 3κλινο στα 165 €. Με την snow report card 2017 στα 147€
2κλινο:175 €. Με την snow report card 2017 είναι στα 155€

Διευκρίνιση δωματίων:
Τα μεμονωμένα άτομα θα τοποθετούνται σε τρίκλινα (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των δωματίων) με συγκάτοικους του ιδίου φύλου και κατά περίπτωση σε δίκλινα όταν δεν μπορεί να καλυφθεί ο αριθμός των ατόμων σε άλλα δωμάτια.
*Η κράτηση για το 5-κλινο αφορά σύνθεση παρέας 5 ατόμων και όχι συνδυασμό μεμονωμένων κρατήσεων.
Κρατήσεις / Πληρωμές Για να κάνετε κράτηση στην εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Προσοχή: Η φόρμα πρέπει να συμπληρώνεται από όλους τους συμμετέχοντες με Κεφαλαία Ελληνικά και θεωρείται δέσμευση συμμετοχής στην εκδρομή. Η δήλωση συγκάτοικου δεν αποτελεί κράτηση απλά ενημέρωση για τη σύνθεση του δωματίου.
ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ: https://www.jotformeu.com/70312341873349
Διαδικασία κράτησης & ενημέρωσης:
Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα κράτησης θα λάβετε αυτόματο απαντητικό E-mail με τα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει Εντός 3 ημερών θα λάβετε ενημερωτικό E-mail από τους διοργανωτές/συνοδούς σχετικά με την επιβεβαίωση της θέσης σας καθώς και λογαριασμούς του πρακτορείου με οδηγίες πληρωμής. Λίγες μέρες πριν την εκδρομή θα λάβετε τελικό email σχετικά με το πρόγραμμα, τις στάσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Φροντίζετε να είστε στην ώρα σας στη στάση που έχετε επιλέξει. Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση μας ενημερώνετε με E-mail ή τηλεφωνικώς προκειμένου να μας βοηθάτε στο καλύτερο συντονισμό της ομάδας και τη βελτίωση της διοργάνωσης. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει κάποιο email παρακαλούμε να μας ενημερώνετε άμεσα.
Ώρες αναχώρησης / Στάσεις
Αναχώρηση από Αθήνα βράδυ Παρασκευή 24/02/2017 με 3 στάσεις:
Στάση Γυάλινο θέατρο-23:00
Στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Προσέλευση στις 22:45 / Αναχώρηση στις 23:00
Στάση Φιξ- 23:10
Στο Parking στο Φιξ στη Συγγρού (50 μέτρα από το μετρό του Συγγρού Φίξ) Προσέλευση στις 22:55 / Αναχώρηση στις 23:10
Στάση Θανόπουλος-23:45
Στο Supermarket Θανόπουλος στην Πλατεία της Κάτω Κηφισιάς (Πλατεία Ελαιώνα) Προσέλευση στις 23:30 / Αναχώρηση στις 23:45
Ενδεικτικό πρόγραμμα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ)
23.00 Αναχώρηση από Αθήνα με 3 στάσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
09:00 Άφιξη στο χιονοδρομικό κέντρο
15:30 Αναχώρηση για ξενοδοχείο & Check in
17:00 Γεύμα στο ξενοδοχείο
22:00 Νυχτοπερπατήματα στην Δράμα
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
07:30 -09:30 Πρωινό στο ξενοδοχείο
10:00 Αναχώρηση για το όμορφο καρναβάλι της Ξάνθης με το πούλμαν ή με χρήση τρένου για διάσχιση Νέστου (Δράμα-Ξάνθη)
Στην Ξάνθη θα παραμείνουμε όλη την ημέρα καθώς θα συμμετάσχουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο στο καρναβάλι φορώντας τα μπλουζάκια EC και καπελάκια! Για φαγητό προσωπική επιλογή του καθενός. Επιστροφή αργά το βράδυ με το πούλμαν στο ξενοδοχείο.
Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
07:00-08:00 Πρωινό στο ξενοδοχείο (Όσοι δεν επιθυμούν παραμένουν στο ξενοδοχείο & μπορούν να έχουν ελεύθερο χρόνο για βόλτα & καφέ)
08:15 Aναχώρηση για χιονοδρομικό
09:00-13:30 Ski & Snowboard στο Χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού
14:30-15:30 Γεύμα στο ξενοδοχείο & Late Check out
16:00 Αναχώρηση για Αθήνα
00:00 Εκτιμώμενη Άφιξη στην Αθήνα λόγω κίνησης 3ημέρου

Πληροφορίες: Η παροχή του δώρου (2 ημερήσιες κάρτες ski-pass) για τα μέλη τα οποία μένουν αποκλειστικά σε 3κλινα δωμάτια, δεν εξαργυρώνεται με χρήματα σε οποιαδήποτε περίπτωση: αν το χιονοδρομικό δεν λειτουργήσει ή εάν δεν μεταβεί η ομάδα ή μέλος αυτής στο χιονοδρομικό για λόγους ασφάλειας, κακοκαιρίας κτλ.

Όροι συμμετοχής & ακυρώσεις Η κράτηση μέσω φόρμας δεσμεύει τον καθένα ατομικά με τις οδηγίες & όρους εξόφλησης για να είναι έγκαιρη η συμμετοχή του. Σε οποιαδήποτε περίπτωση ακύρωσης μέχρι το χρονικό περιθώριο της προκαταβολής δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση και επιστρέφεται όλο το ποσό.
Εφόσον δεν υπάρχει διαφοροποίηση όρων το πρακτορείο επιστρέφει το 100% του ποσού έως 21 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Από την ημερομηνία προθεσμίας προκαταβολής και μετά δεσμεύεται μόνο η προκαταβολή.
(Εξαιρούνται ειδικές προσφορές Early Booking, Saver discount κτλ).
Μέχρι την ημερομηνία εξόφλησης εφόσον έχει δοθεί νωρίτερα όλο το αντίτιμο επιστρέφεται το υπερβάλλον ποσό από την προκαταβολή. Μετά το πέρας του χρονικού περιορισμού εξόφλησης, όπως αυτό ορίζεται ανά ξενοδοχείο, δεσμεύεται το 100% του ποσού για το σύνολο του πακέτου.
Για τα ακυρωτικά ισχύει η πολιτική του ταξιδιωτικού πρακτορείου που είναι και διοργανωτής της εκδρομής και επικυρώνεται από τον κανονισμό του ΕΟΤ.
Στην περίπτωση εξόφλησης οικονομικού πακέτου (Saver discount, Early Booking κτλ) δεσμεύεται εξ’ αρχής το 100% του ποσού και είναι μη επιστρέψιμο (non refundable)