Αποκτήστε την Snow Report Card

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Σκοπός του ταξιδιωτικού γραφείου μας είναι η άψογη εκτέλεση της εκδρομής προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις εκδρομές.

 2. Το γραφείο μας δεν ευθύνεται για τυχόν αναπροσαρμογές και διαφοροποιήσεις τιμών των ξενοδοχείων, ή/ και αεροπορικών /ακτοπλοϊκών
  εταιριών, λόγω διεθνών καταστάσεων, που επιφέρουν αντίστοιχη τροποποίηση κοστολογίου.

 3. Οποιαδήποτε κράτηση επιβεβαιώνεται μόνο με άμεση προκαταβολή της τάξεως του 45% της συνολικής αξίας της εκδρομής. Τηλεφωνικές κρατήσεις
  δεν δεσμεύουν το γραφείο σε αντίστοιχες κρατήσεις στους προμηθευτές μας και θεωρούνται έως μη γενόμενες. Οι κρατήσεις γίνονται με την ανακοίνωση του προγράμματος και τελειώνουν με την εξάντληση των θέσεων. Με τη ζήτηση της κράτησης πρέπει να διευκρινίζεται επίσης το είδος του παραστατικού που πρέπει να εκδοθεί(απόδειξη ή τιμολόγιο)

 4. Εξόφληση των εκδρομών πραγματοποιούνται δέκα (10) μέρες πριν την αναχώρησή τους. Οι εκδρομείς μπορούν να εγγραφούν σε προγράμματα εκδρομών με αποστολή εμβάσματος και με ταυτόχρονη ενημέρωση του γραφείου μας, σχετικά με το ποσό και την εκδρομή που αφορά, μέσω fax

 5. Ακυρώσεις γίνονται μόνο με την έγγραφη ειδοποίηση (fax,e-mail) και ισχύουν από την ημέρα που παραδίδονται επί αποδείξει στην εταιρία μας.

 6. Για ακύρωση που θα γίνει 21 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης δεν γίνεται καμία χρέωση.

 7. Για οποιαδήποτε ακύρωση που θα γίνει 20 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, χρεώνεται το 25% του συνολικού ποσού διαμονής.

 8. Για οποιαδήποτε ακύρωση που θα γίνει 10 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, χρεώνεται το 100% του συνολικού ποσού διαμονής.

 9. Σε περίπτωση μη άφιξης, ή καθυστερημένης άφιξης, ή νωρίτερης αναχώρησης, από τις προκαθορισμένες ημερομηνίες κράτησης, χρεώνεται το 100% του συνολικού ποσού διαμονής.

 10. Κάθε τακτοποίηση λογαριασμών που αφορά ακυρώσεις, διενεργείτε 30 ημέρες μετά το πέρας της εκδρομής.

 11. Την ακύρωση συμμετοχής χωρίς ακυρωτικά δεν στοιχειοθετούν, ασθένειες**, ατυχήματα ή ιατρικές επεμβάσεις, αλλαγές ωρών πτήσεων αεροσκαφών, ούτε αντικατάσταση ξενοδοχείων με άλλα ιδίας ή ανωτέρας κατηγορίας, καθώς και αναγκαστικές τροποποιήσεις στο πρόγραμμα που δεν αλλάζουν σημαντικά το χαρακτήρα του ταξιδιού.

 12. Για όλους τους συμμετέχοντες στις οργανωμένες εκδρομές εκτός συνόρων είναι απαραίτητο έγκυρο διαβατήριο.

 13. Η ασφάλιση για τις οργανωμένες καλύπτει Γενική Αστική Ευθύνη TOUR OPERATOR

 14. Η συμμετοχή των εκδρομέων σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σημαίνει την αυτόματη και χωρίς καμία επιφύλαξη αποδοχής των όρων.

 

PALMOS X TREME
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 167, Ν. ΣΜΥΡΝΗ, 17123, ΤΗΛ 2109359384 FAX 2109359724
www.palmosxtreme.gr / info@palmosxtreme.gr