Αποκτήστε την Snow Report Card

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
Εκδρομή στο BANSKO (Εθνικός Δρυμός Πίριν)

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους Ελληνες και μη, που ήρθαν στο party μας την Κυριακή 13 Μαρτίου στο Bansko στο "Happy End". Θα πρέπει να ήμασταν όλοι μαζί περίπου 300 άτομα, ανάμεσα μας, ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Φερεντίνος Χρήστος, ο ορειβατικός συλλογος από το Κιλκίς, φίλοι από το Snowclub. Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά γεμάτη κέφι χορό σε ρυθμούς καρναβαλιού.

Ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού, Ivan Obreykov, μας υπόσχεται ότι θα κάνει ότι μπορεί για να εξυπηρετούνται καλύτερα οι Ελληνες στο χιονοδρομικό.

Τα δύο κύρια προβλήματα που συζητήθηκαν είναι η καθυστέρηση κατά την διέλευση στα σύνορα και o μη επαρκής αριθμός κλινών. Το σίγουρο

είναι ότι το Bansko είναι ένας παράδεισος για ατέλειωτα χιλιόμετρα Ski και Snowboard, ένα παράδειγμα προς μίμηση για την γειτονική του χώρα. Ραντεβού πάλι στο party μας την 25η Μαρτίου στο ίδιο σημείο! Στη Φωτό μέλος της ομάδας του Snow Report κατεβαίνει την κόκκινη 4 με ένα SIMS Firebird.


Κάντε κλικ για μεγέθυνση στις εικόνες
Snow Report - Palmos Χtreme παντού Party time Οι διοργανώτες. Ολοι ένας κι ένας..
     
Ivan Obreykov, Διευθυντής Χ.Κ. Bansko - Πάνος Βατικώτης Snow Report Καλωσόρισμα... Πόσοι από εσάς είστε Ελληνες? Ο Φερεντίνος τι κάνει στο Bansko?
     
Κάποιο Βουλγαρικό έθιμο... δεν μάθαμε ακόμη Χωρίς σχόλια και το party συνεχίζεται..
     
... από άλλο prive party την ίδια ώρα Θέλεις να χορέψουμε?
     
Πανοραμική άποψη Να και το Snow Club. Ο αριστερός μην τον βλέπετε.. μόνο τις μπλε κατεβαίνει Φοβερό χορευτικό ζευγάρι
     
Την επόμενη ημέρα κατεβήκαμε τις κόκκινες   Greek snowboarders resting before action begins