Snow Report - Χιονοδρομικά Κέντρα Συνεχής Ενημέρωση

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 03/09/2012 12:04
| English version here!
15 χιονοδρομικά με 41 αναβατήρες συνολικού μήκους 26517 μέτρων σε λειτουργία σήμερα. Μετεω/κοί σταθμοί: ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 1950μ :-2.0c -2.0c 46.7Km/h (03:24) ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ 2090μ :-0.7c -1.6c 43.5Km/h (03:08) ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ 1780μ :0.4c 0.4c 38.6Km/h (01:07) ΣΕΛΙ 1510μ :2.4c 2.3c 6.4Km/h (03:14) ΠΕΡΤΟΥΛΙ 1170μ :3.2c 3.1c 3.2Km/h (01:48) Ταξινόμηση ανά θερμοκρασία. Επισκεφθείτε το Davis eshop!

Σε λειτουργία η ψηλότερα web camera της Ελλάδας, στη κορυφή του Ολύμπου!! Μια συλλογική προσπάθεια των μελών του Snow Report Forum βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης της. Ηδη από τις 28/08/2012 έχουμε λήψη εικόνας σε τακτά χρονικά διαστήματα από το καταφύγιο Κάκκαλος σε υψόμετρο 2650 μέτρων, ενώ σύντομα αναμένουμε και τα πρώτα μετεωρολογικά δεδομένα. Η συγκεκριμένη κάμερα τύπου Mobotix αναμένεται να καταγράψει την πρώτη χιονόπτωση για τη σεζόν 2011-2012 ενώ ο σταθμός τύπου Davis αναμένεται να καταρρίψει το ρεκόρ της μικρότερης θερμοκρασίας στην Ελλάδα. Περισσότερα εδώ!

Έκπτωση -50% για περιορισμένο αριθμό ετήσιων καρτών από το Χ.Κ.Καλαβρύτων. Η προπώληση της ετήσιας κάρτας στην ειδική τιμή των 160 ευρώ (αντί για 320 ευρώ αρχική τιμή) για όλη τη χιονοδρομική περίοδο 2012-2013 γίνεται αποκλειστικά on-line μέσα από το site του χιονοδρομικού. Η έκπτωση ισχύει για on-line αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 31 Αυγούστου 2012 και μέχρι εξαντλήσεως του μέγιστου αριθμού της προσφοράς (320 κάρτες με αυστηρή προτεραιότητα βάσει ημερομηνίας και ώρας ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής διαδικασίας). Περισσότερα εδώ.

Η Λέσχη Αστυνομικών Θεσ/νίκης στα πλαίσια της ανάπτυξης του αστυνομικού αθλητισμού στην Θεσ/νίκη και γενικότερα σε όλη την Β.Ελλάδα δημιουργεί Ομάδα ski & snowboard θέλοντας να ανάδειξη μια ακόμη όψη της πολύπλευρής προσωπικότητας του σύγχρονου αστυνομικού και την άθληση αυτού. Ενώ η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι ένας από τους καλύτερους και πιο υγιείς τρόπους προβολής του Σώματος.
Η αγωνιστική ομάδα χιονοδρομίας της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελούμενη από 14 μέλη συγκροτήθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, μετά από επιλογή μεταξύ αθλητών που υπηρετούν στο σώμα, και ακολούθησε πρόγραμμα προετοιμασίας στα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και Παρνασσού.
Παρά το σύντομο της προετοιμασίας οι αθλητές της ομάδας ανταπεξήλθαν πλήρως στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και συμμετείχαν σε πανελλήνιους αγώνες με καλές θέσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Αντιπρόεδρο της Λέσχης και προπονητή Χιονοδρομίας Κο Αλεξίου Δημήτριο στο τηλ.6947180075. Περισσότερα εδώ.

Εργα συντήρησης στο Χ.Κ. Παρνασσού σε εξέλιξη: Πολλοί είναι αυτοί που νομίζουν ότι κάθε καλοκαίρι το ΧΚΠ κλείνει και ανοίγει πάλι λίγο πριν την έναρξη της σεζόν. Κι όμως στην πραγματικότητα οι σπουδαιότερες εργασίες πάνω στο χιονοδρομικό κέντρο διεξάγονται το καλοκαίρι αφού είναι η κατεξοχήν εποχή συντηρήσεων!
Κι ενώ βρισκόμαστε ήδη στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, με ταχύτατους ρυθμούς προχωράνε οι εργασίες συντήρησης και προετοιμασίας των αναβατήρων, χιονοστρωτήρων και των λοιπών εγκαταστάσεων του ΧΚ Παρνασσού. Τις εργασίες διεξάγει η Κοινοπραξία "ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ - ΥΙΟΙ Ν. ΝΟΥΛΙΚΑ ΟΕ" που έχει αναλάβει την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής διαχείρισης της λειτουργίας του ΧΚΠ για την τριετία 2011-2014.
Αμέσως μετά τη λήξη της χειμερινής περιόδου ξεκρεμάστηκαν οι καρέκλες των αναβατήρων και ξεκίνησε η προγραμματισμένη ετήσια συντήρηση από ειδικευμένο προσωπικό. Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκαν εργασίες ποιοτικών μη καταστροφικών ελέγχων 5ετίας σύμφωνα με το πρόγραμμα συντήρησης, έλεγχοι και λίπανση συρματόσχοινων, συντήρηση θερμικών μηχανών και γεννητριών, συντήρηση ηλεκτροκινητήρων και συντήρηση αυτοματισμών.
Ήδη από τις αρχές Ιουλίου οι προβλεπόμενες από τον χρονικό προγραμματισμό αποσυμπλεκόμενες πένσες του αναβατήρα ΗΡΑΚΛΗ βρίσκονται στη Γαλλία, στο εργοστάσιο της κατασκευάστριας εταιρίας ΡΟΜΑ για την επιθεώρηση ? συντήρηση 5ετίας από τους Γάλλους τεχνικούς.
Τα διαστρωτικά οχήματα αποσυναρμολογήθηκαν πλήρως, ελέγχθηκαν, συντηρήθηκαν και ρυθμίστηκαν εκ νέου από ειδικό συνεργείο Ιταλών τεχνικών της εταιρίας PRINOTH που έμεινε στον Παρνασσό για περισσότερες από 10 ημέρες.
Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και οι εργασίες συντήρησης και των υπόλοιπων εγκαταστάσεων του ΧΚΠ (καυστήρες, λεβητοστάσια, υποσταθμοί, κτίρια, πυλώνες νυχτερινού φωτισμού κλπ) ώστε να είναι σε ετοιμότητα για την επόμενη χιονοδρομική περίοδο. Στον τομέα των πιστών σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η συντήρηση των πιστών και των ξύλινων χιονοπαγίδων και η βελτίωση των πινακίδων σήμανσης του βουνού.
Με το σωστό προγραμματισμό των εργασιών και τη μεθοδική δουλειά όλων των εργαζομένων στο ΧΚΠ, ετοιμαζόμαστε για την προσεχή χιονοδρομική περίοδο έχοντας στόχο την ΕΥΡΥΘΜΗ, ΒΙΩΣΙΜΗ και ΑΣΦΑΛΗ λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Σχετικά με το έργο εκσυγχρονισμού αναβατήρων του ΧΚΠ, η σχετική ομάδα και ο εργολάβος Doppelmayr έχει σηκώσει τα μανίκια και «τρέχει» για την έκδοση των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων. Στόχος τα Χριστούγεννα 2013 να απολαύσετε τους νέους αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχο και Δία.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Τρίπολη στις 24-26/8/2012 το παγκόσμιο κύπελλο ROLLERSKI 2012 με την υποστήριξη της F.I.S,της Ε.Ο.Χ ,του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης και ανθρώπων της ορειβασίας και χιονοδρομίας του Χ.Κ. Μαίναλου.
Ο Γεώργιος Παπάσης ήταν ο αθλητής που ξεχώρισε από ελληνικής συμμετοχής με την πέμπτη θέση στο αγώνισμα του σπριντ στην κατηγορία των εφήβων, η οποία είναι το καλύτερο αποτέλεσμα Έλληνα αθλητή στον συγκεκριμένο θεσμό. Στην κατηγορία εφήβων ο Απόστολος Αγγέλης ήταν 7ος στα 10 χλμ ανάβασης ενώ στις κατηγορίες αντρών και νεανίδων ξεχώρισαν οι Δημήτριος Κάππας και Μαρία Μπούμπα αντίστοιχα και κέρδισαν το τίτλο του πανελληνιονίκη σε όλα τα αγωνίσματα.
Οι αγώνες και τις τρεις ημέρες είχαν μεγάλο συναγωνισμό προσέφεραν θέαμα και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρων των αθλητών και θεατών. Η ομάδα της Ρωσίας είχε την καλύτερη αγωνιστική παρουσία αφού οι αθλητές και αθλήτριες της κέρδισαν τα περισσότερα μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες. Ξεχώρισαν ατομικά και αναδείχτηκαν κυπελλούχοι από το σύνολο των τριών αγωνισμάτων οι Sundin Marika (SWE) κατηγορία γυναικών, Bolzan Lisa (ITA) κατηγορία νεανίδων, Petrunin Ivan (RUS) κατηγορία εφήβων και στην κατηγορία αντρών ο Bonaldi Sergio (ITA).

Θετικό μήνυμα για τον χειμερινό τουρισμό η επιτυχημένη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Υπάρχουν τουριστικές επιχειρήσεις που μπορούν να επιτύχουν ανάπτυξη ακόμα και μέσα στην οικονομική κρίση; Ένα θετικό μήνυμα για τον το χειμερινό τουρισμό δίνει το ρεκόρ εποχών στα εισιτήρια του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Η οικονομική κρίση μας έμαθε ότι η ανάγκη για επικοινωνία είναι ακόμη μεγαλύτερη και ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο για λανθασμένες και άσκοπες ενέργειες. Περισσότερα εδώ.


19 live broadcasters σήμερα: Φαλακρό Live Λαιλιάς Αετόπετρα Καιμακτσαλάν Live Stream Πισοδέρι Βάση Live Πισοδέρι Live Stream Πισοδέρι Κορυφή 3-5 Πηγάδια Top 3-5 Πηγάδια Live Stream Σέλι baby lift Σέλι Βάση Σέλι Πλατίτσας Ελατοχώρι Live Βασιλίτσα Ελιμεία Live Βασιλίτσα Φίλιππος Μέτσοβο Πλατεία Μέτσοβο Kassaros Ανήλιο Κορυφή Live Stream Ανήλιο Live Stream Περτούλι Live Πήλιο Βάση Καταφύγιο Βελούχι Καρπενήσι Τάκης Φλέγκας Αγόριανη Χωριό Αγόριανη Παρνασσός Παρνασσός Φτερόλακα Live Αράχωβα To Αγνάντιο Παρνασσός Κελάρια Live Παρνασσός Λιβάδι Καλάβρυτα Anerada Καλάβρυτα Live βάση Καλάβρυτα Στύγα Top Ζήρεια Live Mainalo Live Stream

Camera Matrix: Για να ενημερώνεστε ποιες νέες κάμερες υπαίθρου, τύπου Mobotix, έχουν εγκατασταθεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, μπείτε στο cameramatrix.gr










Κρατήσεις για Ski Bus εδώ!


Κλικ εδώ για τις τρέχουσες προσφορές για τους κατόχους της SNOW REPORT CARD 2012


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν το σύστημα σύγκρισης τιμών ξενοδοχείων της trivago για να βρείτε την καλύτερη προσφορά για τον προορισμό που σας ενδιαφέρει.

Το Snow Report application στο.. ΙPHONE!

SNOW REPORT CARD 2012 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!
SNOW REPORT T-SHIRTS!
SNOW REPORT FLEECE!
SNOW REPORT ΑΡΧΕΙΟ!



SNOW REPORT POSTS

SNOW REPORT POSTS

Προηγούμενο Snow Report (03/02/2019)

Πληροφορίες Ημ Αναβατήρες/Πίστες Καιρός/Χιόνι Δρόμοι
Links για περισσότερες πληροφορίες των Χ.Κ.
Πράσινο: Για χιον/μία
Γκρι: Για βόλτα
Κόκκινο: Κλειστός
Πορτοκαλί: Μη γνωστό ακόμη
: Αναβατήρας χαρ/κά
Γκρι μέρος: Πρόβλεψη επομένης
Snow Cam by Cybex
Πάντοτε να έχετε μαζί σας αλυσίδες για το αυτοκίνητο

 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ


ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ:

Αφροδίτη (8-θέσιος Εναέριος)
Βάκχος (8-θέσιος Εναέριος)
Αίολος (Διθέσιος Εναέριος)
Ηρακλής (Τετραθέσιος Εναέριος)
Περικλής (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Οδυσσέας (Μονοθέσιος Συρόμενος)
11 Ερμής (8-θέσιος Εναέριος)
7 Φτερ. (8-θέσιος Εναέριος)
10 Φτερ. (Μονοθέσιος Συρόμενος)
14 Φτερ. (Μονοθέσιος Συρόμενος)
6 Φτερ. (8-θέσιος Εναέριος)
Δίας (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Baby lift 1 (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Baby lift 2 (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Baby lift 3 Top (Μονοθέσιος Συρόμενος)

ΠΙΣΤΕΣ:

Αφροδίτη Α (No 1) (Πίστα)
Βάκχος (No 2) (Πίστα)
Βάκχος A (No 2a) (Πίστα)
Βάκχος B (No 2b) (Πίστα)
Αίολος (No 4) (Πίστα)
Περικλής (No 5) (Πίστα)
Ηνίοχος (No 6) (Πίστα)
Ηρα Α (No 7) (Πίστα)
Ηρακλής (No 8) (Πίστα)
Οδυσσέας (No 9) (Πίστα)
Παν (No 10) (Πίστα)
Ερμής (No 11) (Πίστα)
Διηάνειρα (No 12) (Πίστα)
Δίας (No 13) (Πίστα)
Πυθία (No 14) (Πίστα)
Πυθία Α (No 14a) (Πίστα)
Ski-Route Σαχάρα (Πίστα)
Snowboard Park (Πίστα)

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ


ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ:

Αφροδίτη (8-θέσιος Εναέριος)
Βάκχος (8-θέσιος Εναέριος)
Αίολος (Διθέσιος Εναέριος)
Ηρακλής (Τετραθέσιος Εναέριος)
Περικλής (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Οδυσσέας (Μονοθέσιος Συρόμενος)
11 Ερμής (8-θέσιος Εναέριος)
7 Φτερ. (8-θέσιος Εναέριος)
10 Φτερ. (Μονοθέσιος Συρόμενος)
14 Φτερ. (Μονοθέσιος Συρόμενος)
6 Φτερ. (8-θέσιος Εναέριος)
Δίας (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Baby lift 1 (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Baby lift 2 (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Baby lift 3 Top (Μονοθέσιος Συρόμενος)

ΠΙΣΤΕΣ:

Αφροδίτη Α (No 1) (Πίστα)
Βάκχος (No 2) (Πίστα)
Βάκχος A (No 2a) (Πίστα)
Βάκχος B (No 2b) (Πίστα)
Αίολος (No 4) (Πίστα)
Περικλής (No 5) (Πίστα)
Ηνίοχος (No 6) (Πίστα)
Ηρα Α (No 7) (Πίστα)
Ηρακλής (No 8) (Πίστα)
Οδυσσέας (No 9) (Πίστα)
Παν (No 10) (Πίστα)
Ερμής (No 11) (Πίστα)
Διηάνειρα (No 12) (Πίστα)
Δίας (No 13) (Πίστα)
Πυθία (No 14) (Πίστα)
Πυθία Α (No 14a) (Πίστα)
Ski-Route Σαχάρα (Πίστα)
Snowboard Park (Πίστα)
.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ


ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ:

Ερμής (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Αχιλλέας (Τριθέσιος Εναέριος)
Δάφνη (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Ηρακλής baby (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Θέτις (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Αρτεμις (Διθέσιος Συρόμενος)

ΠΙΣΤΕΣ:

Λητώ (Ερμής1) (Πίστα)
Δανάη (Αχιλλέας1) (Πίστα)
Αριάδνη (Δάφνη1) (Πίστα)
Φαίδρα (Δάφνη2) (Πίστα)
Αλκμήνη (Ηρακλής1) (Πίστα)
Αλκηστις (Θέτις1) (Πίστα)
Ισμήνη (Θέτις2) (Πίστα)
Αρμονία (Πίστα)
Ηλέκτρα (Αρτεμις1) (Πίστα)
Αντιγόνη (Αρτεμις2) (Πίστα)
Ειρήνη (Αρτεμις3) (Πίστα)
Snowboard Park (Πίστα)

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ


ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ:

Ερμής (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Αχιλλέας (Τριθέσιος Εναέριος)
Δάφνη (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Ηρακλής baby (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Θέτις (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Αρτεμις (Διθέσιος Συρόμενος)

ΠΙΣΤΕΣ:

Λητώ (Ερμής1) (Πίστα)
Δανάη (Αχιλλέας1) (Πίστα)
Αριάδνη (Δάφνη1) (Πίστα)
Φαίδρα (Δάφνη2) (Πίστα)
Αλκμήνη (Ηρακλής1) (Πίστα)
Αλκηστις (Θέτις1) (Πίστα)
Ισμήνη (Θέτις2) (Πίστα)
Αρμονία (Πίστα)
Ηλέκτρα (Αρτεμις1) (Πίστα)
Αντιγόνη (Αρτεμις2) (Πίστα)
Ειρήνη (Αρτεμις3) (Πίστα)
Snowboard Park (Πίστα)
.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΙΟΥ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΩΝ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΛΙΟΥ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

Τελ.χιον/ση:17/04/12
Υψος χιον.βάσης:20 εκ.
Υψος χιον.μέσης:40 εκ.
Υψος χιον.κορυφ:60 εκ.
Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΙΛΙΑ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΛΑΚΡΟΥ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΡΟΝΤΟΒΡΑΧΟΥ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙΟΥ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΥΜΠΟΥ
 

    Τηλ:24930-62163
    Ολυμπος
    Γύρω Περιοχή
    (Hotels - Shops)

    SR Forum

    Χιλ.αποστάσεις
    Aθήνα:423
    Θεσ/νίκη:98
    Πάτρα:360
    Λάρισα:84
    Ιωάννινα:238
    Καβάλα:276

    Stats λειτουργίας Χ.Κ.
    Σεζόν
    09/01/2015 -15/05/2015
    14 ημ. ανοικτό
    111 ημ. κλειστό

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΗΛΙΟΥ - ANILIO ADVENTURE PA
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΟΟΔΟΥ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΗΡΕΙΑΣ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


ΛΙΒΑΔΙ SUITES ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ Γ' ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΛΑΪΛΙΑΣ ΖΗΡΕΙΑ MOUNTAIN SHOP ΞΥΛΙΝΟ ΣΑΛΕ ΞΕΝΩΝΑΣ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ - ΕΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΕΤΡΟΣΤΡΟΥΓΚΑΣ ΠΑΤΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ
Παρακαλούμε πριν την ενημέρωση σας δείτε στο πάνω μέρος της σελίδας την ημερομηνία και ώρα που έγιναν οι τελευταίες αλλαγές. Η εικόνα που παρουσιάζεται μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή λόγω αλλαγής καιρού, κίνησης κόσμου, τεχνικές βλάβες ή άλλους παράγοντες.
Yours soon! Snow Report News Letter εγγραφή: >>εδώ<<<
Το Snow Report News Letter έχει 2382 active E-mail μέλη.
Snow Report Archive since 2006
Snow Report Story
Conceived, developed and updated by

Οι πληροφορίες δίνονται κατευθείαν από τα Χιονοδρομικά Κέντρα και ενημερώνονται σε καθημερινή βάση.
Snow Report γραμμή FAX για δελτία τύπου:210-3617794
Snow Report τηλ επικοινωνίας:210-3617790
E-mail: info@snowreport.gr
Snow Report Copyright notice
lign="left" bgcolor="#FFFFFF" width="33">

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ


ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ:

Πάνω (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Κάτω (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Baby lift (Μονοθέσιος Συρόμενος)

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ


ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ:

Πάνω (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Κάτω (Μονοθέσιος Συρόμενος)
Baby lift (Μονοθέσιος Συρόμενος)
.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

.

.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΗΛΙΟΥ - ANILIO ADVENTURE PA
 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

Ανοιχτό το Σαλέ

Συννεφιά
Τελ.χιον/ση:04/01/17
Υψος χιον.βάσης:15 εκ.
Υψος χιον.μέσης:10 εκ.
Υψος χιον.κορυφ:10 εκ.
Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
Θερμ.βάσης:0c
ΝΔ ασθενής ανεμος-2 εκ.φρέσκο χιόνι

Δρόμος:
Ανοικτός χωρίς αλυσίδες










ΑΝΟΙΚΤΟ

Ηλιοφάνεια
Τελ.χιον/ση:06/01/17
Υψος χιον.βάσης:20 εκ.
Υψος χιον.μέσης:20 εκ.
Υψος χιον.κορυφ:20 εκ.
Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
.

Δρόμος:
Ανοικτός χωρίς αλυσίδες










.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΟΟΔΟΥ
 

ΑΝΟΙΚΤΟ

Χιονόπτωση
Τελ.χιον/ση:29/12/16
Υψος χιον.βάσης:45 εκ.
Υψος χιον.μέσης:55 εκ.
Υψος χιον.κορυφ:65 εκ.
Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
Θερμ.βάσης:1c

Δρόμος:
Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ










ΑΝΟΙΚΤΟ

.

Δρόμος:
Ανοικτός με ΑΛΥΣΙΔΕΣ










.


 
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΗΡΕΙΑΣ
 

ΑΝΟΙΚΤΟ

Συννεφιά
Τελ.χιον/ση:30/12/16
Υψος χιον.βάσης:30 εκ.
Υψος χιον.μέσης:30 εκ.
Υψος χιον.κορυφ:30 εκ.
Ποιότ.χιονιού:Παγωμένο
Θερμ.βάσης:0c
ΝΔ ασθενής άνεμος

ΑΝΟΙΚΤΟ

Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές λόγω της κακοκαιρίας
.

.


ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΛΑΪΛΙΑΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ - ΕΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΖΗΡΕΙΑ MOUNTAIN SHOP ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΑΛΟΣ Γ' ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ ΞΥΛΙΝΟ ΣΑΛΕ ΠΑΤΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΕΤΡΟΣΤΡΟΥΓΚΑΣ ΛΙΒΑΔΙ SUITES
Παρακαλούμε πριν την ενημέρωση σας δείτε στο πάνω μέρος της σελίδας την ημερομηνία και ώρα που έγιναν οι τελευταίες αλλαγές. Η εικόνα που παρουσιάζεται μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή λόγω αλλαγής καιρού, κίνησης κόσμου, τεχνικές βλάβες ή άλλους παράγοντες.
Yours soon! Snow Report News Letter εγγραφή: >>εδώ<<<
Το Snow Report News Letter έχει 2382 active E-mail μέλη.
Snow Report Archive since 2006
Snow Report Story
Conceived, developed and updated by

Οι πληροφορίες δίνονται κατευθείαν από τα Χιονοδρομικά Κέντρα και ενημερώνονται σε καθημερινή βάση.
Snow Report γραμμή FAX για δελτία τύπου:210-3617794
Snow Report τηλ επικοινωνίας:210-3617790
E-mail: info@snowreport.gr
Snow Report Copyright notice